Перач под висок притисок MICHELIN MPX 19 EHDS

///Перач под висок притисок MICHELIN MPX 19 EHDS

Перач под висок притисок MICHELIN MPX 19 EHDS

11,999.00 ден

НЕМА НА ЗАЛИХА!

Перач под висок притисок MICHELIN MPX 19 EHDS

Шифра за нарачка:

НЕМА НА ЗАЛИХА!

Опис на производот

Перач под висок притисок MICHELIN MPX 19 EHDS

Карактеристики

 • Систем за исклучување на моторот кога прекинувачот е ослободен за помалку бучава и заштеда на енергија и вода
 • Висококвалитетна пумпа за вода под висок притисок со појачани клипови од нерѓосувачки челик
 • Систем со двојна брзина и два режима на моќност за да заштедите енергија
 • Провиден филтер за вода за лесна контрола на нивоата на загадување
 • Брзи спојки за брзо додавање именување на додатоци
 • Ролна за цревото под висок притисок
 • Тркала, телескопска рачка и интегрирани држачи за додатоци

Спецификација на продуктот

 • Напон: 230 V
 • Моќност на моторот: 1.9 Kw
 • Проток на вода: 460 l/h
 • Макс. работен притисок: 140 bar
 • Максимална температура на вода: 50° C
 • Должина на кабел за напојување: 5 м
 • Вклучено црево за висок притисок: 6 м
 • Тежина: 12 kg

MICHELIN

 

 

 

Гаранција 12 месеци.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.