Петостепена пумпа NovoTerm NTP 60M 230V 1,5kw

14,690.00 ден

NovoTerm Austria монофазна петостепена пумпа за снабдување на домаќинствата со вода.

Спореди

Опис на производот

Петостепена пумпа NovoTerm NTP 60M 230V 1,5kw

Спецификација на продуктот

Произведувач NovoTerm
Модел NTP 60M 230V 1,5kw
Напојување 230 V – 50 Hz
Јачина на мотор 1500 W
Број на вртежи 2700 o/min
Длабочина на усисување на вода 8.0 m
Висина на потиснување на вода 55.0 m
Проток на вода за литри/час 5400 l/h
Температура на вода max 40 °C
Приклучок на влез/излез 5/4″
Работно коло Mesing
Заштита F
Tежина 29.0 kg

novoterm

 

 

 

 

Гаранција на продуктот 12 месеци.