Плоча за Брусење Метал Klingspor A 24 EXTRA 180 mm

///Плоча за Брусење Метал Klingspor A 24 EXTRA 180 mm

Плоча за Брусење Метал Klingspor A 24 EXTRA 180 mm

139.00 ден

Плоча за Брусење Метал Klingspor A 24 EXTRA 180 mm
Kronenflex® плоча за брусење метал Klingspor А 24 EXTRA за универзална употреба во метална индустрија.
Димензија на плоча: Ф 180 х 6 х 22,23 мм
Наменетa за машинска употребa.
Цената е за парче.
Јавете се за попусти за фирми и за количини!

Опис на производот

Плоча за брусење метал Klingspor A 24 EXTRA 180 mm

Kronenflex® плоча за брусење метал Klingspor А 24 EXTRA  за универзална употреба во метална индустрија.

Димензија на плоча: Ф 180 х 6 х 22,23 мм

Наменетa за машинска употребa.

brusalica

 Карактеристики:

Примена за : Метал.

OSA - Сертификат за сигурност на абразиви

OSA – Сертификат за сигурност на абразиви

 

 

 

 

 

 

 

Предности:

  1. Стандардна плоча за брусење метал одличен однос цена/квалитет.
  2. За универзална употреба во метална индустрија.
  3. Одлични резултати се добиваат со користење на стандардни аголни брусилки.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.