Плоча за Брусење Метал Klingspor A 24 R 115 mm

///Плоча за Брусење Метал Klingspor A 24 R 115 mm

Плоча за Брусење Метал Klingspor A 24 R 115 mm

98.00 ден

Плоча за Брусење Метал Klingspor A 24 R 115 mm
Kronenflex® плоча за брусење метал Klingspor А 24 R специјално осмислена плоча за употреба во метална индустрија.
Димензија на плоча: Ф 115 х 6 х 22,23 мм
Наменетa за машинска употребa.
Цената е за парче.
Јавете се за попусти за фирми и за количини!

Опис на производот

Плоча за брусење метал Klingspor A 24 R 115 mm

Kronenflex® плоча за брусење метал Klingspor А 24 R специјално осмислена плоча за употреба во метална индустрија.

Димензија на плоча: Ф 115 х 6 х 22,23 мм

Наменетa за машинска употребa.

brusalica

 Карактеристики:

Примена за : Метал.

OSA - Сертификат за сигурност на абразиви

OSA – Сертификат за сигурност на абразиви

 

 

 

 

 

 

 

Предности:

  1. Специјална плоча за брусење челик.
  2. За употреба во метална индустрија.
  3. Одлични резултати при брусење.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.