На Попуст

Плоча за Сечење Метал Klingspor A 24 R 300×3.5×25.4mm

375.00 ден 339.00 ден

Плоча за сечење метал Klingspor A 24 R 300×3.5×25.4 mm
Kronenflex® плоча за машинско сечење на метал Klingspor А 24 R SPECIAL. Тенка плоча за сечење инкос и метал. Оптимална за сечење метал а може да се употреби и за сечење ростфрај.
Димензија на плоча: Ф 300 х 3 х 25,4 мм
Наменетa за употреба со рачни бензински машини.
Цената е за парче.
Јавете се за попусти за фирми и за количини!

Спореди

Опис на производот

Плоча за сечење метал Klingspor A 24 R 300×3.5×25.4 mm

Kronenflex® плоча за сечење на метал со рачни бензински машини Klingspor А 24 R SPECIAL.  Тенка плоча за сечење инкос и метал. Оптимална за сечење метал а може да се употреби и за сечење ростфрај.

Димензија на плоча: Ф 300 х 3 х 25,4 мм

Наменетa за употреба со рачни бензински машини.

motorna pila za secenje metalКарактеристики:

Примена за : Метал, челик, ростфрај.

OSA - Сертификат за сигурност на абразиви

OSA – Сертификат за сигурност на абразиви

 

 

 

 

 

 

 

Предности:

  1. Брзо сечење на тврди материјали.
  2. Оптимална употреба при обработка на челик.
  3. Можна употреба при обработка на ростфрај.
  4. Се користи со рачни бензиски машини.