На Попуст

Пневматски пиштол METABO FSP 600

3,099.00 ден 2,499.00 ден

Пневматски пиштол METABO FSP 600  е лесно подесив за кружен и линиски млаз, со регулација на ваздух и боја и прецизен за многу примени при бојадисување.

Спореди

Опис на производот

Пневматски пиштол METABO FSP 600

Карактеристики и предности

  • Лесно подесив за кружен и линиски млаз.
  • Регулација на воздух и боја.
  • Прецизен дури и при повеќето примени на бојадисување – одлични резултати.

Спецификација на продуктот

Пневматски пиштол  за бојадисувањ

METABO FSP 600

Работен притисок 4.5 bar 
Потребен воздушен проток за работа 240 l/smin
Тежина 0.6 кг

Исорака

  • EURO i ARO/Orion приклучок
  • Пластична боца 0.6 l
  • Дизна Ø 1.5 mm

Metabo