На Попуст

Пневматски пиштол за фарбање RF701A 1.7 mm

4,598.00 ден 2,299.00 ден

Пневматски пиштол за фарбање RF701A 1.7 mm

Спореди

Опис на производот

Пневматски пиштол за фарбање RF701A 1.7 mm

Карактеристики и предности

  • Пластична чашка со капацитет од 600 мл
  • Лесен и ергономичен дизајн
  • Дизајниран за подеднакво нанесување на бојата на сите типови на површини.
  • Супериорен финиш и заштедува боја.
  • Дозволува употреба на материјали на водена база.

Спецификација на продуктот

Пневматски пиштол  за бојадисување

H.V.L.P H-828G RF701A 1.7 mm

Работен притисок 1.5 – 3.4 bar 
Потребен воздушен проток за работа 140 – 160 l/s min
Пластична работна чашка 600 ml
Приклучок 1/4″