На Попуст

Проточна пумпа WPEm 3402 G Elektro maschinen

7,199.00 ден 5,399.00 ден

 

Проточна пумпа WPEm 3402 G Elektro maschinen е вистински избор за употреба во вашата градина, моќна е, лесно се користи и има долг работен век.

 

Спореди

Опис на производот

Проточна пумпа WPEm 3402 G Elektro maschinen

Спецификација на продуктот

Произведувач REM POWER
Модел WPEm 3402 G
Напојување 230 V – 50 Hz
Јачина на мотор 800 W
Длабочина на усисување на вода 8.0 m
Висина на потиснување на вода 38.0 m
Проток на вода за литри/час 3200 l/h
Температура на вода max 40 °C
Работен притисок 1,5 – 3,8  bar
Приклучок на влез/излез 1″/1″
Бучавост (dB (A)) 85
Димензија во мм (ВхШхД) 320x170x225
Tежина 8,8 kg

rem power

 

 

 

 

Гаранција на продуктот 12 месеци.