Перач под висок притисок MICHELIN MPX 25 EH

///Перач под висок притисок MICHELIN MPX 25 EH

Перач под висок притисок MICHELIN MPX 25 EH

12,499.00 ден

Перач под висок притисок MICHELIN MPX 25 EH

Шифра за нарачка:

Опис на производот

Перач под висок притисок MICHELIN MPX 25 EH

Карактеристики

 • Систем за исклучување на моторот кога прекинувачот е ослободен за помалку бучава и заштеда на енергија и вода
 • Напреден дизајн на млазница и моќен млаз благодарение вртливите тела и голем притисок на работа
 • Изработен од високо квалитетна пластика лесен за складирање и транспорт
 • Алуминиумска пумпа, автоматски сигурносен вентил со манометар и систем за тотално запирање
 • Долго црево под протисок за поголема мибилност и поудобна работа
 • Систем со двојна брзина и два режима на моќност за да заштедите енергија
 • Провиден филтер за вода за лесна контрола на нивоата на загадување
 • Брзи спојки за брзо додавање именување на додатоци
 • Ролна за цревото под висок притисок
 • Тркала, телескопска рачка и интегрирани држачи за додатоци

Спецификација на продуктот

 • Напон: 230 V
 • Моќност на моторот: 2.5 Kw
 • Проток на вода: 500 l/h
 • Макс. работен притисок: 170 bar
 • Максимална температура на вода: 50° C
 • Должина на кабел за напојување: 5 м
 • Вклучено црево за висок притисок: 8 м
 • Тежина: 12 kg

MICHELIN

 

 

 

Гаранција 12 месеци.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.