Сет битови за завртки со 24 парчиња Milwaukee Shockwave

Сет битови за завртки со 24 парчиња Milwaukee Shockwave

1,549.00 ден

Сет битови за завртки со 24 парчиња Milwaukee Shockwave 4932464169

Шифра за нарачка:

 

Опис

Сет битови за завртки со 24 парчиња Milwaukee Shockwave

Спецификација на продуктот

  • “Milwaukee Shockwave” битови за завртки се дизајнирани за максимална издржливост и кај најтешките апликации
  • Комбинацијата на дизајн на Шок Зона која помага за абсорпција на енергија и специјална термичка обработка овозмозува до 10 пати подолг работен век
  • Совршено обликуван врв овозможува безбеден зафат и максимален контакт намалувајки го лизгањето и оштетувањето на алатот

Вклучено во сетот:

Битови од 25 mm:

  • 2 x PH1 / 2 x PH2 / 1 x PH3 / 1 x PZ1 / 3 x PZ2 / 1 x TX15 / 1 x TX20 / 1 x TX25 / 1 x TX30

Битови од 25 mm:

  • 1 x PH1 / 1 x PH2 / 1 x PZ1 / 2 x PZ2 / 1 x PZ3 / 1 x TX15 / 1 x TX20 / 1 x TX25 / 1 x TX30

1 x 60mm Магнетен држач

 

Milwaukee logo

Критики

Нема критики сеуште.

Само најавени корисници кои го купиле овој производ може да остават коментар.