Спирално црево за компресор WÜRTH (5 m)

350.00 ден

Спирално црево за компресор FARM by WÜRTH FKSC5

  • Погодно за пумпанње на пневматици.
  • Комплет со приклучоци (брзи спојки).
  • Должина 5 метри.
Спореди

Опис на производот

farm by wurth