Спирално црево за компресор WÜRTH (10 m)

550.00 ден

Спирално црево за компресор FARM by WÜRTH FKSC10

  • Погодно за пумпанње на пневматици.
  • Комплет со приклучоци (брзи спојки).
  • Должина 10 метри.
Спореди

Опис на производот

farm by wurth