Сушара ALPINA со 30 метри жица за сушење

///Сушара ALPINA со 30 метри жица за сушење

Сушара ALPINA со 30 метри жица за сушење

1,799.00 ден

Сушара ALPINA со 30 метри жица за сушење погодна за внатрешна и надворешна употреба, лесна за чување и употреба.

Шифра за нарачка:

Опис на производот

Сушара ALPINA со 30 метри жица за сушење

Сушара ALPINA со 30 метри жица за сушење

  • Сушара со 30 метри жица за сушење.
  • Погодна за отворен и затворен простор, тераси и купатила.
  • Силен пластичен механизам прилагодлив за мултифункционални поставки.
  • Лесна и едноставна за употреба и чување.
  • Мобилна со тркала.
  • Тежина 11 килограми

colombo-logo

 

 

 

 

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

You may also like…