Телескопска брусилка за гипс картон жирафа FERM DSM1010

Почетна/FERM, Вибрациони и ротациони шлајферки, Рачен електричен алат/Телескопска брусилка за гипс картон жирафа FERM DSM1010

Телескопска брусилка за гипс картон жирафа FERM DSM1010

11,999.00 ден

Телескопска брусилка за гипс картон жирафа FERM DSM1010

Опис

Телескопска брусилка за гипс картон жирафа FERM DSM1010

Карактеристики и предности

 • Мек старт
 • Должина на рачка Max 210 cm
 • Должина на црево 200 cm
 • Функција за саможистење, да се користи без правосмукалка
 • Телескопски продолжеток

Спецификација на продуктот

 • Напон                            230-240V, 50Hz
 • Моќност                       1050 W
 • Брз.празен од              600 – 2.600/min.
 • Диск                               225 mm
 • Тежина                          5 kg

Испорака

 • Торба за прашина
 • 2 брусни хартии (P40)
 • 2 брусни хартии (P120)
 • 2 брусни хартии (P240)
 • 1 x адаптер 57 mm
 • 1 x адаптер 38 mm
 • 1 x 2 m флексибилно црево
 • 1 х имбус

FERM logo

 

 

 

 

Гаранција 2 години.

Критики

Нема критики сеуште.

Само најавени корисници кои го купиле овој производ може да остават коментар.

Go to Top