На Попуст

Ударна Дупчалка Black+Decker KR703 K

5,499.00 ден 4,999.00 ден

Ударна Дупчалка Black+Decker KR703 K
Ударната дупчалка Black+Decker KR703 K  има мотор со јачина од 710W и метално куќиште што обезбедува високи перформанси и долг век на траење на алатката. Со оваа дупчалка лесно можете да ги завршите сите домашни поправки.

Спореди

Опис на производот

Ударна Дупчалка Black+Decker KR703 K

Карактеристики и предности

 • ROLLTECH дизајн, ја намалува фрикцијата, и ги подобрува перформансите и животот на алатот.
 • Металното куќиште ја зголемува стабилноста и долговечноста на алатката.
 • Променлива брзина на прекинувачот овозможува поголема контрола која е од суштинско значење при дупчење и штрафење.
 • Многу погодна за дупчење во дрво, метал, бетон.
 • 710 W.
 • Копче за заклучување на прекинувачот за поголема удобност при дупчењето.
 • Секундарна рачка за подобра контрола
 • 13мм, висококвалитетен брзостезен футер.
 • фунција лево десно

Спецификација на продуктот

 • Електрична ударна дупчалка Black+Decker KR703 K
 • Моќност 710 W
 • Напојување 230 V
 • Димензија на футер: 13 мм
 • Тип на футер: Брзостезен
 • Број на вртежи: 0-3100 rpm
 • Вртежен момент: 3.7 Nm
 • Удари во минута 52700 bpm
 • Капацитет на дупчење во дрво 0 – 32 мм
 • Капацитет за дупчење во метал 0 – 13 мм
 • Капацитет за дупчење во бетон 0 – 16 мм
 • Кабел 2 метра.
 • Тежина 3,4 кг.

black+decker garancija

 

 

 

 

Гаранција на продуктот 24 месеци.