Заштитни ракавици Wellington

///Заштитни ракавици Wellington

Заштитни ракавици Wellington

275.00 ден

Заштитни ракавици Wellington
ТОП КВАЛИТЕТ!

Наменети за заштита при заварување.
Изработени од сива цепена телешка кожа подзасилени на дланката со памучна подлога и заштита од искри при заварување  должина 35 цм.

Ракавиците одговараат на следниве европски стандарди:
EN 420- Стандардни норми за работни ракавици.
EN 407 – Заштита од топлотни ризици.
EN 388- Механички ризици.

CE logo

Опис на производот

Заштитни ракавици Wellington

 

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.