Листа на овластени сервиси во Македонија

Куманово


Овластен сервис за STIHL и VIKING
(Моторни пили, тримери…)
Работно време:
Понеделник – Петок: 08 – 16 часот
Сабота: 08 – 15 часот

ДПТГ МБ-ИНЦ. ДОО
ул. Доне Божинов бб
Куманово
Телефони: 078/837-700 076/311-598
e-mail: dalibor.mancic@yahoo.com


Скопје


Овластен сервис за апарати за заварување Daihen Varstroj Словенија.

РАДИКОН
ул. Исаија Мажовски бр. 44 локал 6
Скопје
Телефон: 070/219-381
еe-mail: radikonnikola@yahoo.com


Специјализиран сервис за електричен алат  STANLEY, BLACK&DECKER и De WALT.
Врши поправка и на алати од други брендови MAKITA, BOSCH и HITACHI.
Располага со оригинални резервни делови и прибор за истите без услов за монтажа во сервисот.

СЕРВИС ДЕВАЛТ дооел Скопје
ул. Методија Андонов ченто бр.9
Скопје
Телефон: 075/423-866
e-mail: servisbd@yahoo.co.uk


Овластен Сервис за BOSCH во Македонија.

Ројка ДООЕЛ
Ул. Јани Лукровски бб, Т.Ц. Автокоманда – локал 69
1000 Скопје
Тел: + 389 02 3174-303
Моб: +389 70 388 530

 

Д.Д. Електрис ДООЕЛ
Сава Ковачевиќ 47 број 3, Скопје (позади салата Расадник)
e-mail: dimce.dimcev@servis-bosch.mk
Тел.: +389 2 2 46 76 10
Моб.: + 389 70 595 888

Работно време: 08.00 – 16.00


Овластен Сервис  Villager во Македонија.
ул. Перо Наков 144
Скопје
02 2551 801


Овластен сервис за водни пумпи NOVOTERM

ХИДРОМА ПАМПС
ул. Никола Русински б.б.
Скопје
Телефон: 070/898-101


Овластен сервис за електриен алат за FERM Холандија.

ДТУ НИК ЕЛАН

бул. Видое Смилески – Бато. бр 9/1 локал 2
Скопје
Телефон: 070/075 340-440
e-mail: nikelan@t.mk