alatzase_com

Нашето постоење

Alatzase.com е веб сајт на фирмата МБ-ИНЦ. ДОО (ЕДБ 4017001137594) која се занимава со продажба и дистрибуција на алат и прибор од 2001 година.

Нашата приказна

Нашето долгогодишно искуство во областа на алатот за професионална и домашна употреба решивме да го преточиме на едно сосема друго ниво и на нашите ценети потрошувачи да им обезбедиме комплетна понуда на сите атрактивни брендови на едно место. Производите кои се продаваат на alatzase.com дел се од сопствен увоз, дел се од домашни производители а дел се од реномирани домашни увозници.

Нашата мисија

Ке се трудиме да го добиете бараниот производ по најниски можни цени, а тука ке бидат и нашите неделни и месечни промоции збогатени со многу подароци за нашите верни купувачи.

Нашата цел

Секојдневно збогатување на нашиот асортиман како и да ви овозможиме едноставно, брзо и лесно купување од вашиот дом. А воедно заштеда на време и средства купувајки по супер цени.

Повеќе информации може да добиете на следниве линкови:

1. Упаство за купување.

2. Начин на плаќање.

3. Начин на испорака.