Гарнитура рачен алат со 114 парчиња во Алуминиумски куфер

Home » Производи » Гарнитура рачен алат со 114 парчиња во Алуминиумски куфер

Гарнитура рачен алат со 114 парчиња во Алуминиумски куфер

9,490.00 ден

Гарнитура рачен алат со 114 парчиња во Алуминиумски куфер

Артикал: 1218735

WORKERS BEST

– Бесплатна испорака
– Брза испорака за 2-3 работни дена

Можност за плаќање на  РАТИ! Како прочитај тука!

 

Опис

Гарнитура рачен алат со 114 парчиња во Алуминиумски куфер

Карактеристики и предности

  • Оваа гарнитура за алат од 114 парчиња е практична сеопфатна и незаменлива.
  • Тоа е идеален универзален сет за секое домаќинство и секоја работилница.
  • Тоа значи дека е наменета за голем број апликации кои можат да бидат особено добро опфатени.
  • Во куферот се вклучени  разни клешти и шрафцигери, рачвасто-окасти клучеви, крцкалка, соодветни клучеви и продолжетоци, имбус клучеви,битови,  скалпер, ножица за лим, метро, чекан, турпии и други алатки.
  • Без разлика дали станува збор за професионална работа, или за домашна употрба – гарнитурата ја има вистинската алатка за секоја област.
  • Материјалот за алат што се користи е издржлив хром ванадиум челик.
  • Индивидуалните алатки лежат многу добро во рака и овозможуваат многу пријатна работа.
  • Цврстата кутија за алат е направена од алуминиум и обезбедува оптимално складирање и подредување на алатот.

 

WORKERS BEST

 

Купи на РАТИ!

Купувај на рати

Алат За Се во соработка со СН Финансии  нуди опција за купување на производи до 60 рати и со вредност од 6000 до 120.000 денари.

КАКО ДА АПЛИЦИРАТЕ?

1. Изберете производ кој сакате да го купите на рати на нашата интерет продавница www.alatzase.com

2. Известете не нас кој производ сакате да го купите и на колку рати на следниов телефонски број 076 311 600  преку СН Финансии.

3. Ние ја пополнува вашата апликација за купување на рати.

4. По аплицирањето добивате одговор од СН Финансии за 15 минути и ги добивате посакуваните производи од нас за 2 до 3 работни дена.

Услови за добивање на наменскиот кредит преку СН Финансии

За да аплицирате за наменскиот кредит преку СН Финансии, потребно е да ги исполнувате следните услови:

Возраст:

За наменскиот кредит преку СН Финансии може да аплицираат сите државјани на Македонија на возраст помеѓу 18 и 68 години кои поседуваат валидна лична карта или пасош, трансакциска сметка, мобилен телефон и електронска адреса (e-mail).

Редовни приходи:

Редовен месечен приход е еден од условите за да аплицирате за наменскиот кредит преку СН Финансии и тоа да сте во редовен работен однос и со минимална нето плата од 14 500 денари или пензионер на возраст до 68 години и пензија во висина од минимум 12 000 денари.

Потребни документи за аплицирање:

За да аплицирате за наменскиот кредит преку СН Финансии кредит потребно е да имате валидна лична карта или пасош и здравствена легитимација.

Мобилен телефон и електронска адреса (e-mail):

Потребно e да го наведете бројот на Вашиот мобилен телефон и е-адреса (e-mail) за да аплицирате.

Ви треба помош?

Нашите оператори го очекуваат вашиот повик на 076/311-600 секој работен ден од Понеделник до Петок од 08:00 – 16:00 часот.

Име

Go to Top