Гарнитура со 31 парче алат во куфер

Home » Производи » Гарнитура со 31 парче алат во куфер

Гарнитура со 31 парче алат во куфер

1,099.00 ден

Гарнитура со 31 парче алат во куфер

Артикал: 1259886

WORKERS BEST

– Брза испорака за 2-3 работни дена

Можност за плаќање на  РАТИ! Како прочитај тука!

 

Опис

Гарнитура со 31 парче алат во куфер

Карактеристики и предности

 • Оваа гарнитура за алат од 31 парче содржи
 • Чекан 300 гр.
 • Моторцангла 150 мм
 • Шпиццангла 150 мм
 • Штел клуч 150 мм
 • Скалпер
 • Штрафцигер рамен 6-100
 • Штрафцигер крстач
 • Држач за битови рачен
 • Штрафцигер 140 мм
 • Штрафцигер рамен 3/50 мм
 • Фазомер
 • Сет имбус кличеви 1,5-6 мм
 • Битови сортирано
 • Изолир

 

WORKERS BEST

 

Купи на РАТИ!

Купувај на рати

Алат За Се во соработка со СН Финансии  нуди опција за купување на производи до 60 рати и со вредност од 6000 до 120.000 денари.

КАКО ДА АПЛИЦИРАТЕ?

1. Изберете производ кој сакате да го купите на рати на нашата интерет продавница www.alatzase.com

2. Известете не нас кој производ сакате да го купите и на колку рати на следниов телефонски број 076 311 600  преку СН Финансии.

3. Ние ја пополнува вашата апликација за купување на рати.

4. По аплицирањето добивате одговор од СН Финансии за 15 минути и ги добивате посакуваните производи од нас за 2 до 3 работни дена.

Услови за добивање на наменскиот кредит преку СН Финансии

За да аплицирате за наменскиот кредит преку СН Финансии, потребно е да ги исполнувате следните услови:

Возраст:

За наменскиот кредит преку СН Финансии може да аплицираат сите државјани на Македонија на возраст помеѓу 18 и 68 години кои поседуваат валидна лична карта или пасош, трансакциска сметка, мобилен телефон и електронска адреса (e-mail).

Редовни приходи:

Редовен месечен приход е еден од условите за да аплицирате за наменскиот кредит преку СН Финансии и тоа да сте во редовен работен однос и со минимална нето плата од 14 500 денари или пензионер на возраст до 68 години и пензија во висина од минимум 12 000 денари.

Потребни документи за аплицирање:

За да аплицирате за наменскиот кредит преку СН Финансии кредит потребно е да имате валидна лична карта или пасош и здравствена легитимација.

Мобилен телефон и електронска адреса (e-mail):

Потребно e да го наведете бројот на Вашиот мобилен телефон и е-адреса (e-mail) за да аплицирате.

Ви треба помош?

Нашите оператори го очекуваат вашиот повик на 076/311-600 секој работен ден од Понеделник до Петок од 08:00 – 16:00 часот.

Име

Go to Top