Инвертерен апарат за заварување REM WMEm 156II

Почетна/Апарати за заварување/Инвертерни апарати за заварување/Инвертерен апарат за заварување REM WMEm 156II

Инвертерен апарат за заварување REM WMEm 156II

12,999.00 ден 12,499.00 ден

Инвертерен апарат за заварување REM WMEm 156II е компактен и преносен за ROV и TIG заварување со јачина од 140A.

Опис

Инвертерен апарат за заварување REM WMEm 156II

Карактеристики

  • Компактен инвертерен апарат за MMA, TIG заварување.
  • Траен и дизајниран за отпор на потреси со OKC конектори за кабли.
  • Едноставен за употреба – потребно е само да се подеси јачина на струјата.
  • Дебелина на електрода Ø 1,6 – 3,2 mm.
  • Ладење со вентилатор.
  • Подготвен за работа на агрегат.
  • Термичка заштита.
  • Автоматски hot start & arc force.

Испорака:

• MMA кабел за заварување 1,2m
• Кабел за маса (16 mm2) 1,9m
• Маска
• Челична четка

Спецификација на продуктот

Инвертерски апарат REM Elektro Maschinen REM WMEm 156II
Главен осигурувач 16 A
Фрекфенција 50/60 Hz
Опсег на подесување 20-120 A
Излез макс. од 60% циклус 135/25,4 MMA- A/V
Излез макс. од 100% циклус 95/23,8 MMA- A/V
Напон на празно напојување 59 V
Дијаметар на електрода 1,6-3,2 mm
Класа на заштита IP21S
Напојување 230/1 +/- 15%  V/Hz
Димензии 230x363x185 mm
Тежина 5,0 kg

 

rem power

 

 

Гаранција на продуктот 12 месеци.

Критики

Нема критики сеуште.

Само најавени корисници кои го купиле овој производ може да остават коментар.

Можеби ке ви се допадне…

Go to Top