Инвертер апарат BORMANN BIW 1300 Combo

Home » Производи » Инвертер апарат BORMANN BIW 1300 Combo

Инвертер апарат BORMANN BIW 1300 Combo

26,999.00 ден

Инвертер апарат BORMANN BIW 1300 Combo
bormann-pro

– Бесплатна испорака
– Брза испорака за 2-3 работни дена

Можност за плаќање на  РАТИ! Како прочитај тука!

Опис

Инвертер апарат BORMANN BIW 1300 Combo

Карактеристики и предности

  • Инвертер апарат за MIG/ММА заварување BORMANN BIW 1300 со напредна IGBT технологија со високи перформанси
  • HOT-START за непречен почеток на заварувањето
  • Anti-Stick ја прекинува струјата ако електродата се залепи
  • ARC-FORCE во случај на отстранување на електродата од површината одржува хомогено заварување
  • LCD панел
  • Можност за заварување без гас и со гас
  • Може да користи котур-жица со тежина од 450 гр. и 1 кг.

 

Спецификација на продуктот

 

Модел BIW 1300
Јачина на струја – MIG 50-160 А
Јачина на струја – MMA 20-140 А
Напон 220/240V  50/60Hz
Влезна моќност 5.2 KVA
Класа на заштита IP215
Дијаметар на жица Ф 0.6 – 0.8 mm
Тежина на котур жица 0.45 – 1kg

 

 

 

Bormann logo

 

 

 

Гаранција на продуктот 12 месеци.

Купи на РАТИ!

Купувај на рати

Алат За Се во соработка со СН Финансии  нуди опција за купување на производи до 60 рати и со вредност од 6000 до 120.000 денари.

КАКО ДА АПЛИЦИРАТЕ?

1. Изберете производ кој сакате да го купите на рати на нашата интерет продавница www.alatzase.com

2. Известете не нас кој производ сакате да го купите и на колку рати на следниов телефонски број 076 311 600  преку СН Финансии.

3. Ние ја пополнува вашата апликација за купување на рати.

4. По аплицирањето добивате одговор од СН Финансии за 15 минути и ги добивате посакуваните производи од нас за 2 до 3 работни дена.

Услови за добивање на наменскиот кредит преку СН Финансии

За да аплицирате за наменскиот кредит преку СН Финансии, потребно е да ги исполнувате следните услови:

Возраст:

За наменскиот кредит преку СН Финансии може да аплицираат сите државјани на Македонија на возраст помеѓу 18 и 68 години кои поседуваат валидна лична карта или пасош, трансакциска сметка, мобилен телефон и електронска адреса (e-mail).

Редовни приходи:

Редовен месечен приход е еден од условите за да аплицирате за наменскиот кредит преку СН Финансии и тоа да сте во редовен работен однос и со минимална нето плата од 14 500 денари или пензионер на возраст до 68 години и пензија во висина од минимум 12 000 денари.

Потребни документи за аплицирање:

За да аплицирате за наменскиот кредит преку СН Финансии кредит потребно е да имате валидна лична карта или пасош и здравствена легитимација.

Мобилен телефон и електронска адреса (e-mail):

Потребно e да го наведете бројот на Вашиот мобилен телефон и е-адреса (e-mail) за да аплицирате.

Ви треба помош?

Нашите оператори го очекуваат вашиот повик на 076/311-600 секој работен ден од Понеделник до Петок од 08:00 – 16:00 часот.

Име

Go to Top