Моторен усисувач-дувач на лисја STIHL SH 86

Моторен усисувач-дувач на лисја STIHL SH 86

31,850.00 ден

Моторен усисувач-дувач на лисја STIHL SH 86

Каталошки број: 4241 011 0932

stihl logo

– Бесплатна испорака
– Брза испорака за 2-3 работни дена

Можност за плаќање на  РАТИ! Како прочитај тука!

Гаранција 12 месеци

 

Опис

Моторен усисувач-дувач на лисја STIHL SH 86

Карактеристики и предности

  • Моторна смукалка-дробилка за лисје и друг градинарски отпад.
  • За чистење на различни отпадоци од урбани шеталишта, патеки, паркови.
  • Во фабричкиот пакет се испорачува и друга цевка, со што апаратот многу лесно се преобразува во моторна дувалка.

Спецификација на продуктот

  • Зафатнина на мотор: 27.2 (cm³)
  • Моќност: 0.8 kw / 1.1 PS
  • Макс. проток на воздух: 625 m³/min
  • Капацитет на вреќа: 46 lit
  • Тежина : 5.4 kg

 

STIHL ElastoStart
Кај моторите со внатрешно согорување поради компресија во цилиндерот се создава отпор при процесот на палење на моторот. Stihl ElastoStart е специјална рачка кој овозможува непречено стартување.
Интегрираниот елемент за амортизација го изедначува протокот на сила што се јавува при стартување. На овој начин, процесот на стартување е многу полесен.

Моторен усисувач-дувач на лисја STIHL SH 86

 

Ремен за носење
STIHL ремен ја олеснува работата, посебно за долгорочни задачи.
Нуди слободни движења и овозможува сигурност при користење на уредот

Моторен усисувач-дувач на лисја STIHL SH 86

 

Рачна пумпа за гориво
Мала гумена пумпа овозможува притисок на гориво до карбуратор.
На тој начин горивото после долга пауза лесно го допрема до карбураторот и одстранува потреба повеќекратни повлекувања на стартно јаже при палење.

Моторен усисувач-дувач на лисја STIHL SH 86

 

STIHL 2-MIX-MOTOR
STIHL 2-MIX мотор е истовремено моќен и економичен
Со одвојување на издувни и свежи гасови се минимизираат губитоци при прочистување, а со тоа се зголемуват перформансите и истовремено се намалува потрошувачката на гориво

Моторен усисувач-дувач на лисја STIHL SH 86

 

STIHL систем против вибрации
Систем против вибрации на уредот го намалува преносот на вибрации предизвикани од работа на мотор
Прифатна рачка истовремено е обложена со антивибрациска облога како работата би била удобна

Моторен усисувач-дувач на лисја STIHL SH 86

 

Користење со една рака
Сите контроли на работа на моторот се сместени на управувачка рачка
Ергономска рачка со команди сместена точно над тежиште на уредот со што го олеснува управувањето со машината и ја задржува раката сигурно на рачки.
Машината е погодна за користење на левораки и деснораки луѓе.

Моторен усисувач-дувач на лисја STIHL SH 86

 

Прекинувач за гасење
Контрола на прекинувач за стопирање при повторно стартување не е потребна. Моторот секогаш е спремен за работа

Моторен усисувач-дувач на лисја STIHL SH 86

 

 

 

 

 

stihl logo

 

 

 

Купи на РАТИ!

Купувај на рати

Алат За Се во соработка со СН Финансии  нуди опција за купување на производи до 60 рати и со вредност од 6000 до 120.000 денари.

КАКО ДА АПЛИЦИРАТЕ?

1. Изберете производ кој сакате да го купите на рати на нашата интерет продавница www.alatzase.com

2. Известете не нас кој производ сакате да го купите и на колку рати на следниов телефонски број 076 311 600  преку СН Финансии.

3. Ние ја пополнува вашата апликација за купување на рати.

4. По аплицирањето добивате одговор од СН Финансии за 15 минути и ги добивате посакуваните производи од нас за 2 до 3 работни дена.

Услови за добивање на наменскиот кредит преку СН Финансии

За да аплицирате за наменскиот кредит преку СН Финансии, потребно е да ги исполнувате следните услови:

Возраст:

За наменскиот кредит преку СН Финансии може да аплицираат сите државјани на Македонија на возраст помеѓу 18 и 68 години кои поседуваат валидна лична карта или пасош, трансакциска сметка, мобилен телефон и електронска адреса (e-mail).

Редовни приходи:

Редовен месечен приход е еден од условите за да аплицирате за наменскиот кредит преку СН Финансии и тоа да сте во редовен работен однос и со минимална нето плата од 14 500 денари или пензионер на возраст до 68 години и пензија во висина од минимум 12 000 денари.

Потребни документи за аплицирање:

За да аплицирате за наменскиот кредит преку СН Финансии кредит потребно е да имате валидна лична карта или пасош и здравствена легитимација.

Мобилен телефон и електронска адреса (e-mail):

Потребно e да го наведете бројот на Вашиот мобилен телефон и е-адреса (e-mail) за да аплицирате.

Ви треба помош?

Нашите оператори го очекуваат вашиот повик на 076/311-600 секој работен ден од Понеделник до Петок од 08:00 – 16:00 часот.

Име

Go to Top