Перач под висок притисок STIHL RE 90

Home » Производи » Перач под висок притисок STIHL RE 90

Перач под висок притисок STIHL RE 90

11,850.00 ден

Перач под висок притисок STIHL RE 90

Каталошки број: RE02 011 4520

stihl logo

– Бесплатна испорака
– Брза испорака за 2-3 работни дена

Можност за плаќање на  РАТИ! Како прочитај тука!

Гаранција на продуктот 12 месеци.

Опис

Перач под висок притисок STIHL RE 90

Копактен перач за дом и градина, лесен и едноставен за користење. Глава со алуминиумска пумпа, интегриран кит за црево, сад за шампонирање и две млазници, 6 метри црево за висок притисок, рачка за ранспорт.

Технички податоци:

Работен притисок bar 100
Максимален работен притисок bar 120
Максимална влезна температура на вода ° C 40
Минимален проток на вода l / h 350
Максимален проток на вода l / h 440
Потрошувачка на енергија kW 2,1
Напојување V / Hz 230 / 50
Кабел за напојување со должина  (метри) 5
Тежина kg 8
Црево под висок притисок (метри) 6

 

stihl logo

 

 

 

 

 

Купи на РАТИ!

Купувај на рати

Алат За Се во соработка со СН Финансии  нуди опција за купување на производи до 60 рати и со вредност од 6000 до 120.000 денари.

КАКО ДА АПЛИЦИРАТЕ?

1. Изберете производ кој сакате да го купите на рати на нашата интерет продавница www.alatzase.com

2. Известете не нас кој производ сакате да го купите и на колку рати на следниов телефонски број 076 311 600  преку СН Финансии.

3. Ние ја пополнува вашата апликација за купување на рати.

4. По аплицирањето добивате одговор од СН Финансии за 15 минути и ги добивате посакуваните производи од нас за 2 до 3 работни дена.

Услови за добивање на наменскиот кредит преку СН Финансии

За да аплицирате за наменскиот кредит преку СН Финансии, потребно е да ги исполнувате следните услови:

Возраст:

За наменскиот кредит преку СН Финансии може да аплицираат сите државјани на Македонија на возраст помеѓу 18 и 68 години кои поседуваат валидна лична карта или пасош, трансакциска сметка, мобилен телефон и електронска адреса (e-mail).

Редовни приходи:

Редовен месечен приход е еден од условите за да аплицирате за наменскиот кредит преку СН Финансии и тоа да сте во редовен работен однос и со минимална нето плата од 14 500 денари или пензионер на возраст до 68 години и пензија во висина од минимум 12 000 денари.

Потребни документи за аплицирање:

За да аплицирате за наменскиот кредит преку СН Финансии кредит потребно е да имате валидна лична карта или пасош и здравствена легитимација.

Мобилен телефон и електронска адреса (e-mail):

Потребно e да го наведете бројот на Вашиот мобилен телефон и е-адреса (e-mail) за да аплицирате.

Ви треба помош?

Нашите оператори го очекуваат вашиот повик на 076/311-600 секој работен ден од Понеделник до Петок од 08:00 – 16:00 часот.

Име

Go to Top