Плоча за Сечење Инокс/Метал Klingspor A 46 TZ 230 mm

Почетна/Klingspor абразивни материјали/Плочи за сечење метал/Плоча за Сечење Инокс/Метал Klingspor A 46 TZ 230 mm

Плоча за Сечење Инокс/Метал Klingspor A 46 TZ 230 mm

113.00 ден 99.00 ден

Плоча за Сечење Инокс/Метал Klingspor A 46 TZ 230 mm
Kronenflex® плоча за сечење на инокс, метал и челик Klingspor А 46 TZ SPECIAL. Тенка плоча за сечење инкос и метал.
Димензија на плоча: Ф 230 х 1,9 х 22,23 мм
Наменета за машинска употребa.
Цената е за парче.
Јавете се за попусти за фирми и за количини!

Опис

Плоча за сечење инокс/метал Klingspor A 46 TZ 230 mm

Kronenflex® плоча за сечење на инокс, метал и челик Klingspor А 46 TZ SPECIAL.  Тенка плоча за сечење инкос и метал.

Димензија на плоча: Ф 230 х 1,9 х 22,23 мм

Наменетa за машинска употребa.
brusalica

 

Карактеристики:

Примена за : Инокс, метал, челик.

OSA - Сертификат за сигурност на абразиви

OSA – Сертификат за сигурност на абразиви

 

 

 

 

 

 

 

Предности:

  1. Минимални резни деформации и нерамнини при сечење на метал и инокс.
  2. Плоча за сечење на метал и инокс со високи перформанси и продолжен век на траење.

Критики

Нема критики сеуште.

Само најавени корисници кои го купиле овој производ може да остават коментар.

Go to Top