Акумулаторска брусалка PROCRAFT PWA216 Brushless

11,999.00 ден

Акумулаторска брусалка PROCRAFT PWA216 Brushless со 2 батерии од 21 V од 4 Ah и полнач во куфер.

– Бесплатна испорака
– Брза испорака за 2-3 работни дена

Можност за плаќање на РАТИ! Како прочитај тука!

Гаранција 1 Години

Опис

Акумулаторска брусалка PROCRAFT PWA216 Brushless

Карактеристики и предности

  • Акумулаторска брусалка PROCRAFT PWA216
  • Тип на мотор без четкици (Brushless)
  • Lithium – ion батерии со индикатор за наполнетост
  • SPFT GRIP Рачка

Спецификација на продуктот

Модел PWA216
Дијаметар на диск 125 mm
Тип на батерија Li-Ion
Брзина во празен од 8000 rpm
Бртежен момент 30 Nm
Капацитет на батерија 4.0 Ah
Јачина на батерија 21 V
Нивоа на подесување 18 + 1
Тежина 1.9 кг

Испорака

  • Акумулаторска брусалка PROCRAFT PWA216
  • 2 батериии Li-ion, 21V 4.0 Ah
  • Полнач
  • Во куфер

 

 

Гаранција 1 години.

Купи на РАТИ!

Купувај на рати

Алат За Се во соработка со СН Финансии  нуди опција за купување на производи до 60 рати и со вредност од 6000 до 120.000 денари.

КАКО ДА АПЛИЦИРАТЕ?

1. Изберете производ кој сакате да го купите на рати на нашата интерет продавница www.alatzase.com

2. Известете не нас кој производ сакате да го купите и на колку рати на следниов телефонски број 076 311 600  преку СН Финансии.

3. Ние ја пополнува вашата апликација за купување на рати.

4. По аплицирањето добивате одговор од СН Финансии за 15 минути и ги добивате посакуваните производи од нас за 2 до 3 работни дена.

Услови за добивање на наменскиот кредит преку СН Финансии

За да аплицирате за наменскиот кредит преку СН Финансии, потребно е да ги исполнувате следните услови:

Возраст:

За наменскиот кредит преку СН Финансии може да аплицираат сите државјани на Македонија на возраст помеѓу 18 и 68 години кои поседуваат валидна лична карта или пасош, трансакциска сметка, мобилен телефон и електронска адреса (e-mail).

Редовни приходи:

Редовен месечен приход е еден од условите за да аплицирате за наменскиот кредит преку СН Финансии и тоа да сте во редовен работен однос и со минимална нето плата од 14 500 денари или пензионер на возраст до 68 години и пензија во висина од минимум 12 000 денари.

Потребни документи за аплицирање:

За да аплицирате за наменскиот кредит преку СН Финансии кредит потребно е да имате валидна лична карта или пасош и здравствена легитимација.

Мобилен телефон и електронска адреса (e-mail):

Потребно e да го наведете бројот на Вашиот мобилен телефон и е-адреса (e-mail) за да аплицирате.

Ви треба помош?

Нашите оператори го очекуваат вашиот повик на 076/311-600 секој работен ден од Понеделник до Петок од 08:00 – 16:00 часот.

Име

Go to Top