Акумулаторска торна SDS-Plus PROCRAFT PHA20

13,999.00 ден

Акумулаторска торна SDS-Plus PROCRAFT PHA20 со 2 батерии од 4.0 Ah и полнач

– Бесплатна испорака
– Брза испорака за 2-3 работни дена

Можност за плаќање на РАТИ! Како прочитај тука!

Гаранција 1 Години

Опис

Акумулаторска торна SDS-Plus PROCRAFT PHA20

Карактеристики и предности

  • Акумулаторска торна SDS-Plus PROCRAFT PHA20
  • Со Brushless motor ( мотор без четкици)
  • Три функции на работа (Дупчење, Дупчење со удар, Штемање)
  • Наменета за работа при поставување на инсталација, одстранување на плочки, гипс картон, и други помали работи
  • Регулација на брзина на копчето за работа
  • Ергономска гумена рачка
  • Лед светло

Спецификација на продуктот

Модел PHA20
Тип на глава (футер) SDS PLUS
Тип на батерија Li-Ion
Јачина на удар 3.0 J
Број на вртежи 0-1400 o/мин
Капацитет на батерија 4.0 Ah
Јачина на батерија 20 V
Макс. дупчење – бетон 20 мм
Макс. дупчење – дрво 25 мм
Макс. дупчење – метал 13 мм
Тежина 2.6 кг

Испорака

  • Акумулаторска торна SDS-Plus PROCRAFT PHA20
  • 2 батерии 20V од 4.0 Ah
  • Полнач

 

 

 

 

Гаранција 1 години.

Купи на РАТИ!

Купувај на рати

Алат За Се во соработка со СН Финансии  нуди опција за купување на производи до 60 рати и со вредност од 6000 до 120.000 денари.

КАКО ДА АПЛИЦИРАТЕ?

1. Изберете производ кој сакате да го купите на рати на нашата интерет продавница www.alatzase.com

2. Известете не нас кој производ сакате да го купите и на колку рати на следниов телефонски број 076 311 600  преку СН Финансии.

3. Ние ја пополнува вашата апликација за купување на рати.

4. По аплицирањето добивате одговор од СН Финансии за 15 минути и ги добивате посакуваните производи од нас за 2 до 3 работни дена.

Услови за добивање на наменскиот кредит преку СН Финансии

За да аплицирате за наменскиот кредит преку СН Финансии, потребно е да ги исполнувате следните услови:

Возраст:

За наменскиот кредит преку СН Финансии може да аплицираат сите државјани на Македонија на возраст помеѓу 18 и 68 години кои поседуваат валидна лична карта или пасош, трансакциска сметка, мобилен телефон и електронска адреса (e-mail).

Редовни приходи:

Редовен месечен приход е еден од условите за да аплицирате за наменскиот кредит преку СН Финансии и тоа да сте во редовен работен однос и со минимална нето плата од 14 500 денари или пензионер на возраст до 68 години и пензија во висина од минимум 12 000 денари.

Потребни документи за аплицирање:

За да аплицирате за наменскиот кредит преку СН Финансии кредит потребно е да имате валидна лична карта или пасош и здравствена легитимација.

Мобилен телефон и електронска адреса (e-mail):

Потребно e да го наведете бројот на Вашиот мобилен телефон и е-адреса (e-mail) за да аплицирате.

Ви треба помош?

Нашите оператори го очекуваат вашиот повик на 076/311-600 секој работен ден од Понеделник до Петок од 08:00 – 16:00 часот.

Име

Go to Top