Моторно масло LIQUI MOLY TOP TEC 4100 5W-40

2,950.00 ден

Моторно масло LIQUI MOLY TOP TEC 4100 5W-40

LUQIU MOLY logo

– Бесплатна испорака
– Брза испорака за 2-3 работни дена

Можност за плаќање на  РАТИ! Како прочитај тука!

Опис

Моторно масло LIQUI MOLY TOP TEC 4100 5W-40

Карактеристики и предности

Top Tec 4100 e моторно масло со врвен квалитет и најнова технологија,а може да се користи во текот на целата година. Се работи за комбинацијана неконвенционални масла кои настанале како резултат на синтетичка технологија, како и од најновите достигнувања во технологијат на развоја на адитиви. Ова масло дава одлична заштита од трошење на мторот и ја намалува потрошувачката на гориво и масло, а истовремено обезбедува и моментна дистрибуција на амасло ширум моторот. Следете ги упатствата наа производителот во врска со периодите за менување на масло на секои 30.000 km.
Ова масло е оптимално за модерни бензински и дизел мотори со повеќевентилска технологија, или со турбополнење, со и без ладилник на комримиран воздух. Особено е погодно за возила со Euro IV мотори.

Одобрувања

 • ACEA C3
 • API SN
 • BMW Longlife-04
 • Ford WSS-M2C 917-A
 • MB-Freigabe 229.31
 • Porsche A40
 • VW 502 00
 • VW 505 00
 • VW 505 01

 

LIQUI MOLY го препорачува оваа масло за возила кои треба да ги исполнат овие спецификации:

 • Fiat 9.55535-H2
 • Fiat 9.55535-M2
 • Fiat 9.55535-S2
 • Renault RN 0700
 • MB-Freigabe 229.31
 • Porsche A40
 • VW 502 00
 • VW 505 00
 • VW 505 01

 

Пакување 5 лит.

 

LUQIU MOLY logo

 

Купи на РАТИ!

Купувај на рати

Алат За Се во соработка со СН Финансии  нуди опција за купување на производи до 60 рати и со вредност од 6000 до 120.000 денари.

КАКО ДА АПЛИЦИРАТЕ?

1. Изберете производ кој сакате да го купите на рати на нашата интерет продавница www.alatzase.com

2. Известете не нас кој производ сакате да го купите и на колку рати на следниов телефонски број 076 311 600  преку СН Финансии.

3. Ние ја пополнува вашата апликација за купување на рати.

4. По аплицирањето добивате одговор од СН Финансии за 15 минути и ги добивате посакуваните производи од нас за 2 до 3 работни дена.

Услови за добивање на наменскиот кредит преку СН Финансии

За да аплицирате за наменскиот кредит преку СН Финансии, потребно е да ги исполнувате следните услови:

Возраст:

За наменскиот кредит преку СН Финансии може да аплицираат сите државјани на Македонија на возраст помеѓу 18 и 68 години кои поседуваат валидна лична карта или пасош, трансакциска сметка, мобилен телефон и електронска адреса (e-mail).

Редовни приходи:

Редовен месечен приход е еден од условите за да аплицирате за наменскиот кредит преку СН Финансии и тоа да сте во редовен работен однос и со минимална нето плата од 14 500 денари или пензионер на возраст до 68 години и пензија во висина од минимум 12 000 денари.

Потребни документи за аплицирање:

За да аплицирате за наменскиот кредит преку СН Финансии кредит потребно е да имате валидна лична карта или пасош и здравствена легитимација.

Мобилен телефон и електронска адреса (e-mail):

Потребно e да го наведете бројот на Вашиот мобилен телефон и е-адреса (e-mail) за да аплицирате.

Ви треба помош?

Нашите оператори го очекуваат вашиот повик на 076/311-600 секој работен ден од Понеделник до Петок од 08:00 – 16:00 часот.

Име

Go to Top