Моторно масло LIQUI MOLY TOP TEC 4300 5W-30

2,950.00 ден

Моторно масло LIQUI MOLY TOP TEC 4300 5W-30

LUQIU MOLY logo

– Бесплатна испорака
– Брза испорака за 2-3 работни дена

Можност за плаќање на  РАТИ! Како прочитај тука!

Опис

Моторно масло LIQUI MOLY TOP TEC 4300 5W-30

Карактеристики и предности

Масло од последната генерација со ниска содржина на пепел за користење во текот на целата година. Се работи за комбинација на неконвенционални масла на синтетичка основа, со најновите достигнувања во технологијата на адитиви. Дава извнредна заштита од трошење, ја намалува потрошувачката на масло, а истовремено дава и моментна дистрибуција на масло. Посебно се препорачува за мотори со филтер на тврди честички (DPF). Интервалот на промена е до 40.000 км, зависно од препораката на производителот. Ова масло е идеално за патнички возила со погона на плин (CNG/LPG).

Оптимално за дизел и бензински мотори со повеќевентилска технологија, турбомотори, мотори со ладилници на воздухот и мотори со (DPF). Го репорачува Peugeot, Citroën, Honda, Toyota и Fiat. Може да се користи и кај сите производители на возила кои го препорачуваат маслото со оваа спецификација.

Одобрувања

  • ACEA C3
  • API SN

 

LIQUI MOLY го препорачува оваа масло за возила кои треба да ги исполнат овие спецификации:

  • Fiat 9.55535-S1
  • Honda
  • ILSAC GF-3
  • Mazda
  • Peugeot Citroen (PSA) B71 2290
  • Renault RN 0700
  • Toyota

 

Пакување 5 лит.

LUQIU MOLY logo

Купи на РАТИ!

Купувај на рати

Алат За Се во соработка со СН Финансии  нуди опција за купување на производи до 60 рати и со вредност од 6000 до 120.000 денари.

КАКО ДА АПЛИЦИРАТЕ?

1. Изберете производ кој сакате да го купите на рати на нашата интерет продавница www.alatzase.com

2. Известете не нас кој производ сакате да го купите и на колку рати на следниов телефонски број 076 311 600  преку СН Финансии.

3. Ние ја пополнува вашата апликација за купување на рати.

4. По аплицирањето добивате одговор од СН Финансии за 15 минути и ги добивате посакуваните производи од нас за 2 до 3 работни дена.

Услови за добивање на наменскиот кредит преку СН Финансии

За да аплицирате за наменскиот кредит преку СН Финансии, потребно е да ги исполнувате следните услови:

Возраст:

За наменскиот кредит преку СН Финансии може да аплицираат сите државјани на Македонија на возраст помеѓу 18 и 68 години кои поседуваат валидна лична карта или пасош, трансакциска сметка, мобилен телефон и електронска адреса (e-mail).

Редовни приходи:

Редовен месечен приход е еден од условите за да аплицирате за наменскиот кредит преку СН Финансии и тоа да сте во редовен работен однос и со минимална нето плата од 14 500 денари или пензионер на возраст до 68 години и пензија во висина од минимум 12 000 денари.

Потребни документи за аплицирање:

За да аплицирате за наменскиот кредит преку СН Финансии кредит потребно е да имате валидна лична карта или пасош и здравствена легитимација.

Мобилен телефон и електронска адреса (e-mail):

Потребно e да го наведете бројот на Вашиот мобилен телефон и е-адреса (e-mail) за да аплицирате.

Ви треба помош?

Нашите оператори го очекуваат вашиот повик на 076/311-600 секој работен ден од Понеделник до Петок од 08:00 – 16:00 часот.

Име

Go to Top