Моторна косилка за трева AL-KO EASY 4.2 P-S

16,700.00 ден

Моторна косилка за трева AL-KO EASY 4.2 P-S

Alko logo 100

– Бесплатна испорака
– Брза испорака за 2-3 работни дена

Можност за плаќање на  РАТИ! Како прочитај тука!

2 Години гаранција

Опис

Моторна косилка за трева AL-KO EASY 4.2 P-S

Карактеристики и предности

  • Благодарејќи на своите исклучителни перформанси, оваа самоодна моторна косилка ви овозможува да уживате во уредувањето на дворот.
  • Ширината на косењето е 42см додека 7-степеното прилагодување на висината овозможува распон на косење од 3,0 до 7,5см, што гарантира дека сите делови од вашиот двор ќе бидат уредни.
  • Мотор има запремнина од 140cc.

Спецификација на продуктот

 

Моторна косилка AL-KO EASY 4.2 P-S
Мотор Бензин, четиритактен
Јачина на Мотор 2 KW
Зафатнина на Мотор 140 cm3
Број на вртежи 2850
Димензија на тркалца 175 (предни)/ 200 (задни)
Ширина на косење 42 cm
Висина на косење 3,0 – 7,5  cm 7-степено висински централно прилагодување
Зафатнина на косење на трева 50 лит.
Функција Косење, Собирање
Тежина 23 кг

 

alko-logo

 

Гаранција на продуктот 24 месеци.

Купи на РАТИ!

Купувај на рати

Алат За Се во соработка со СН Финансии  нуди опција за купување на производи до 60 рати и со вредност од 6000 до 120.000 денари.

КАКО ДА АПЛИЦИРАТЕ?

1. Изберете производ кој сакате да го купите на рати на нашата интерет продавница www.alatzase.com

2. Известете не нас кој производ сакате да го купите и на колку рати на следниов телефонски број 076 311 600  преку СН Финансии.

3. Ние ја пополнува вашата апликација за купување на рати.

4. По аплицирањето добивате одговор од СН Финансии за 15 минути и ги добивате посакуваните производи од нас за 2 до 3 работни дена.

Услови за добивање на наменскиот кредит преку СН Финансии

За да аплицирате за наменскиот кредит преку СН Финансии, потребно е да ги исполнувате следните услови:

Возраст:

За наменскиот кредит преку СН Финансии може да аплицираат сите државјани на Македонија на возраст помеѓу 18 и 68 години кои поседуваат валидна лична карта или пасош, трансакциска сметка, мобилен телефон и електронска адреса (e-mail).

Редовни приходи:

Редовен месечен приход е еден од условите за да аплицирате за наменскиот кредит преку СН Финансии и тоа да сте во редовен работен однос и со минимална нето плата од 14 500 денари или пензионер на возраст до 68 години и пензија во висина од минимум 12 000 денари.

Потребни документи за аплицирање:

За да аплицирате за наменскиот кредит преку СН Финансии кредит потребно е да имате валидна лична карта или пасош и здравствена легитимација.

Мобилен телефон и електронска адреса (e-mail):

Потребно e да го наведете бројот на Вашиот мобилен телефон и е-адреса (e-mail) за да аплицирате.

Ви треба помош?

Нашите оператори го очекуваат вашиот повик на 076/311-600 секој работен ден од Понеделник до Петок од 08:00 – 16:00 часот.

Име

Go to Top