Станица за лемење со LCD дисплеј EXTOL INDUSTRIAL

3,699.00 ден

Станица за лемење со LCD дисплеј EXTOL INDUSTRIAL

Каталошки број 8794520

Extool Industrial

– Бесплатна испорака
– Брза испорака за 2-3 работни дена

Можност за плаќање на  РАТИ! Како прочитај тука!

Опис

Станица за лемење со LCD дисплеј EXTOL INDUSTRIAL

Карактеристики и предности

 • Моќна станица за лемење со микропроцесор со температурен опсег 200-450 ° C
 • Со LCD дисплеј и фини температурни контроли ± 1 ° C
 • Наменета за професионална употреба при лемење со која се бара прецизнoст и прецизна контрола на температурата на лемење – особено за електроника и накит.
 • Станицата за лемење осигурува дека врвот за лемење многу брзо се загрева до поставената температура.
 • Микропроцесорската електроника постојано ја мери температурата на врвот за лемење и веднаш реагира на промена на температурата (+/-) за одржување на константна температура без флуктуации на температурата, што е важно за лемење на чувствителните компоненти.
 • Ако се користи поинаков тип на врв за лемење, разликата помеѓу температурата што се достигнува на врвот и поставената температура на екранот може да се компензира со функцијата за рекалибрација.

Спецификација на продуктот

 • Напон/фреквенција 230V/50Hz
 • Моќност 70W
 • Регулација на температура од 200 до 450 ° C
 • Со 2 врвова
 • Тежина 1,3kg

 

Extool Industrial

 

Гаранција 1 години.

Купи на РАТИ!

Купувај на рати

Алат За Се во соработка со СН Финансии  нуди опција за купување на производи до 60 рати и со вредност од 6000 до 120.000 денари.

КАКО ДА АПЛИЦИРАТЕ?

1. Изберете производ кој сакате да го купите на рати на нашата интерет продавница www.alatzase.com

2. Известете не нас кој производ сакате да го купите и на колку рати на следниов телефонски број 076 311 600  преку СН Финансии.

3. Ние ја пополнува вашата апликација за купување на рати.

4. По аплицирањето добивате одговор од СН Финансии за 15 минути и ги добивате посакуваните производи од нас за 2 до 3 работни дена.

Услови за добивање на наменскиот кредит преку СН Финансии

За да аплицирате за наменскиот кредит преку СН Финансии, потребно е да ги исполнувате следните услови:

Возраст:

За наменскиот кредит преку СН Финансии може да аплицираат сите државјани на Македонија на возраст помеѓу 18 и 68 години кои поседуваат валидна лична карта или пасош, трансакциска сметка, мобилен телефон и електронска адреса (e-mail).

Редовни приходи:

Редовен месечен приход е еден од условите за да аплицирате за наменскиот кредит преку СН Финансии и тоа да сте во редовен работен однос и со минимална нето плата од 14 500 денари или пензионер на возраст до 68 години и пензија во висина од минимум 12 000 денари.

Потребни документи за аплицирање:

За да аплицирате за наменскиот кредит преку СН Финансии кредит потребно е да имате валидна лична карта или пасош и здравствена легитимација.

Мобилен телефон и електронска адреса (e-mail):

Потребно e да го наведете бројот на Вашиот мобилен телефон и е-адреса (e-mail) за да аплицирате.

Ви треба помош?

Нашите оператори го очекуваат вашиот повик на 076/311-600 секој работен ден од Понеделник до Петок од 08:00 – 16:00 часот.

Име

Go to Top