Опис

Правосмукалка за суво и мокро KARCHER WD 3 V-15/4/20

Опис на Продуктот

 • Полица за складирање
 • Практична функција на дување
 • Филтер вреќичка од неткаен текстил
 • Уредот, усисното црево и подната млазница се оптимално меѓусебно координирани
 • Pull & Push систем на затварање
 • Ергономски обликувана дршка за носење

Карактеристики и Предности

Технички Податоци

Напон 220 – 240 – 50 – 60
Големина на сад 15 lit
Материјал на садот Пластика
Номинална ширина на приборот 35 mm
Јачина 1000 W
Кабел за струја должина 4 метри
Тежина без прибор 4,5
Тежина 6,5
Димензии (Должина × Ширина × Висина) 349 x 328 x 457

Испорака со уредот

 • Црево 2 метри, искривена рачка
 • 2 усисни цевки со должина од 50 cm
 • Усисен дел за суво и мокро
 • Тесен додаток за усисување
 • Кертриџ филтер

 

Симнете то ТУКА упатството за користење во PDF

KARCHER lgoo 100

 

Гаранција на продуктот 12 месеци.

 

 

Купи на РАТИ!

Купувај на рати

Алат За Се во соработка со СН Финансии  нуди опција за купување на производи до 60 рати и со вредност од 6000 до 120.000 денари.

КАКО ДА АПЛИЦИРАТЕ?

1. Изберете производ кој сакате да го купите на рати на нашата интерет продавница www.alatzase.com

2. Известете не нас кој производ сакате да го купите и на колку рати на следниов телефонски број 076 311 600  преку СН Финансии.

3. Ние ја пополнува вашата апликација за купување на рати.

4. По аплицирањето добивате одговор од СН Финансии за 15 минути и ги добивате посакуваните производи од нас за 2 до 3 работни дена.

Услови за добивање на наменскиот кредит преку СН Финансии

За да аплицирате за наменскиот кредит преку СН Финансии, потребно е да ги исполнувате следните услови:

Возраст:

За наменскиот кредит преку СН Финансии може да аплицираат сите државјани на Македонија на возраст помеѓу 18 и 68 години кои поседуваат валидна лична карта или пасош, трансакциска сметка, мобилен телефон и електронска адреса (e-mail).

Редовни приходи:

Редовен месечен приход е еден од условите за да аплицирате за наменскиот кредит преку СН Финансии и тоа да сте во редовен работен однос и со минимална нето плата од 14 500 денари или пензионер на возраст до 68 години и пензија во висина од минимум 12 000 денари.

Потребни документи за аплицирање:

За да аплицирате за наменскиот кредит преку СН Финансии кредит потребно е да имате валидна лична карта или пасош и здравствена легитимација.

Мобилен телефон и електронска адреса (e-mail):

Потребно e да го наведете бројот на Вашиот мобилен телефон и е-адреса (e-mail) за да аплицирате.

Ви треба помош?

Нашите оператори го очекуваат вашиот повик на 076/311-600 секој работен ден од Понеделник до Петок од 08:00 – 16:00 часот.

Вие исто така би сакале…

Име

Go to Top