Аголна брусилка WURTH EAG 115

Аголна брусилка WURTH EAG 115

5,699.00 ден

Нема на залиха

Аголна брусилка WURTH EAG 115
Каталошки број: 5717004010

Wurth logo

– Бесплатна испорака
– Брза испорака за 2-3 работни дена

Можност за плаќање на РАТИ! Како прочитај тука!

Гаранција 3 Години

Нема на залиха

Опис

Аголна брусилка WURTH EAG 115

Карактеристики и предности

 • Аголна брусилка WURTH EAG 115 со моќност 860w, за сечење и брусење на материјали
 • Брусилката има прекинувач со два преклопи за дополнителна сигурност при користење
 • Машината има ротор заштитен од прашина и струготини, чии лежишта се во гумено куќиште за да се спречи заварување на лежиште во куќиште при загревање
 • Во главата на брусилката има вградено игличесто лежиште кое поднесува поголеми оптеретувања

Спецификација на продуктот

 

Моќност 860W
Пречник на брусен диск 115 mm
Број на вртежи 11.000 min-1
Должина на кабел 2 m
Класа на заштита II
Прифат M14
Тежина 1.6 kg

 

Испорака:

 • Електрична аголна брусилка WURTH EAG 115
 • Антивибрациска рачка
 • Штитник
 • Клуч за стегање

 

Wurth logo

 

Гаранција на продуктот 3 години.

Информации за испорака:

За редовни нарачки над 2999 Денари испораката е бесплатна на целата територија на Македонија!

ВАЖНО!

За производите кои се на акција испоракта не е бесплатна и  се доплаќа за каргото при испорака!

Купи на РАТИ!

Купувај на рати

Алат За Се во соработка со IuteCredit  нуди опција за купување на производи на 6 рати со 0% камата во вредност до 40000 денари.

Како функционира?

Физичка продавница на Алат За Се

 1. Продавачот го бара телефонскиот број од купувачот
 2. IuteCredit му го испраќа договорот на купувачот преку апликацијата MyIute
 3. Купувачот одбира број на рати и го потпишува договорот преку апликацијата MyIute
 4. Продажбата е завршена

Е-Продавница на Алат За Се – www.alatzase.com

 1. Купувачот го избира IuteCredit како начин на плаќање
 2. Се идентификува преку апликацијата MyIute
 3. Одбира број на рати и го потпишува договорот преку MyIute
 4. Продажбата е завршена

Кои се условите за аплицирање?

Може да аплицираат сите државјани на Македонија со возраст од 18-75 години, со валидна лична карта или пасош и трансакциска сметка.
Кредитите се одобруваат на лица кои се вработени, пензионери или се невработени лица кои имаат редовен месечен прилив на средства за што треба да приложат извод од банка за последните 3 месеци.
Додаток за трето дете или постојана парична помош од државата не се смета како важечки прилив или како дополнителен месечен прилив.

Кои документи се потребни за кредит?

За разгледување на барањето за кредит треба да доставите само валидна лична карта или пасош. Пожелно е да го знаете и бројот на вашата здравствена картичка, кој е наведен и во вашата здравствена легитимација.

Како да аплицирам за кредит?

Јавете се на нашиот телефонски број 076/311-600 секој работен ден од Понеделник до Петок од 08:00 – 16:00 часот.

Име

Go to Top