Телефони за контакт и нарачки:

  +389 76 311 600 / (VIBER)

  Tелефонските оператори се достапни во периодот од:

  Понеделник до Петок од 9:00 – 17:00 часот.

  Сабота од: 9:00 – 15:00 часот.

  За време на викенди и празници не работиме.

  Адреса:

  Алат За Се – Подружница
  ул.Иво Лола Рибар бр. 128 1300 Куманово Македонија

  Телефон за контакт +389 76 311 600

  www.alatzase.com

  e-mail: [email protected]

  За локација на Google мапа Кликни >ТУКА<

  АЈФИКС ДОО

  Даночен број ЕДБ: 4017015529550
  ЕМБС: 7089848
  Адреса:
  ул. Козјачка 8б 1300 Куманово Македонија
  e-mail: [email protected]