Почитувани потрошувачи!

Бесплатна испорака:

За нарачки над 2000 денари вршиме бесплатна испорака на целата територија на Македонија.

Како да нарачам:

  1. Нарачки можете да направите преку нашата веб страна кога ке се регистрирате на следниов линк тука.
  2. Нарачка може да направите директно преку телефон на бројот 076/311-600 или преку VIBER на истиот број.
  3. Нарачка може да направите преку еmail на [email protected].

Работно време:

Секој работен ден од понеделник до петок од 08 до 17 часот. За викенди и празници не работиме.

Начин на плаќање:

Плаќањето во моментот може да се изврши на следниве начини:

  1. Преку ваша трансакциска сметка на нашата жиро сметка.
  2. Во готово при испорака преку поштенска служба.
  3. Вирмански како правно лице.

Рок на испорака:

Испораката на производите е од рок од 1-3 работни дена по добиената уплата.

Доставата во моментот се врши преку карго служба на целата територија на Македонија.

За Скопје и  Куманово вршиме наша достава до врата на купувачот.