Почитувани потрошувачи!

Рок на испорака:

Испораката на производите е од рок од 1-3 работни дена по добиената уплата.

Доставата во моментот се врши преку карго служба на целата територија на Македонија.

За реонот на Куманово вршиме наша достава до врата на купувачот.