alatzase_com

Телефони за контакт и нарачки:

+389 76 311 600 / (VIBER)

Tелефонските оператори се достапни во периодот од:

Понеделник до Петок од 9:00 – 17:00 часот.

Сабота од: 9:00 – 15:00 часот.

За време на викенди и празници не работиме.

Алат За Се – Подружница

Адреса:
ул.Иво Лола Рибар бр. 128

1300 Куманово Македонија

+389 76 311 600

www.alatzase.com

e-mail: [email protected]

За локација на Google мапа Кликни >ТУКА<

АЈФИКС ДОО

Даночен број ЕДБ: 4017015529550

ЕМБС: 7089848

Адреса:
ул. Козјачка 8б 1300 Куманово Македонија

e-mail: [email protected]

Logo Alat Za Se

Нашата приказна

Нашето долгогодишно искуство во областа на алатот за професионална и домашна употреба решивме да го преточиме на едно сосема друго ниво и на нашите ценети потрошувачи да им обезбедиме комплетна понуда на сите атрактивни брендови на едно место. Производите кои се продаваат на alatzase.com дел се од сопствен увоз, дел се од домашни производители а дел се од реномирани домашни увозници.

Нашата мисија

Ке се трудиме да го добиете бараниот производ по најниски можни цени, а тука ке бидат и нашите неделни и месечни промоции збогатени со многу подароци за нашите верни купувачи.

Повеќе информации може да добиете на следниве линкови:

1. Упаство за купување.

2. Начин на плаќање.

3. Начин на испорака.

Нашата цел

Секојдневно збогатување на нашиот асортиман како и да ви овозможиме едноставно, брзо и лесно купување од вашиот дом. А воедно заштеда на време и средства купувајки по супер цени.