Акумулаторска дупчалка 18V HIKOKI DV18DD

Акумулаторска дупчалка 18V HIKOKI DV18DD

14,999.00 ден

Нема на залиха

Акумулаторска дупчалка 18V HIKOKI DV18DD

Hitachi_Hikoki_100px

– Бесплатна испорака
– Брза испорака за 2-3 работни дена

Нема на залиха

Опис

Акумулаторска дупчалка 18V HIKOKI DV18DD

Карактеристики и предности

 • Max. момент на стегање во оваа класа 55 Nm.
 • BL (BRUSHLESS) мотор без четкици кој не бара одржување зашто нема четкички
 • Компактната и лесната конструкција овозможува одлична контрола и маневрирање на машината
 • Брзостезната глава овозможува лесно поставување и вадење на уметоци, со една рака
 • Ергономски дизајниран гумиран мекан ракофат
 • Вградено LED работно светло со функции на светење пред вклучување и задоцнувањеи
 • Странична дршка за подобра контрола во работењето

 

Спецификација на продуктот

Модел HIKOKI DV18DD
Мотор мотор без четкици (BRUSHLESS)
Брзина без опт. /ниска
0 – 440 min-1
Брзина без опт. /висока
0 – 1700 min-1
Макс. дупчење – челик
13 mm
Макс. Дупчење -дрво
36 mm
Макс. Дупчење -бетон
13 mm
Избор на вртежен момент
20
Број на механички брзини
2
Најголем вртежен момент/тврд
55 Nm
Најголем вртежен момент/мекан 26 Nm
Напон на батерија 18 V
Прифат на стезна глава 1.5-13 mm
Димензии должина 170 mm
Тежина со батерија 3Ah 1.4 kg

 

Испорака

 • HIKOKI DV18DD
 • 2 Батериии од 3.0 Ah
 • Полнач

 

 

 

 

 

hikoki logo

 

 

 

 3 Годишна гаранција.

Купи на РАТИ!

Купувај на рати

Алат За Се во соработка со IuteCredit  нуди опција за купување на производи на 6 рати со 0% камата во вредност до 40000 денари.

Како функционира?

Физичка продавница на Алат За Се

 1. Продавачот го бара телефонскиот број од купувачот
 2. IuteCredit му го испраќа договорот на купувачот преку апликацијата MyIute
 3. Купувачот одбира број на рати и го потпишува договорот преку апликацијата MyIute
 4. Продажбата е завршена

Е-Продавница на Алат За Се – www.alatzase.com

 1. Купувачот го избира IuteCredit како начин на плаќање
 2. Се идентификува преку апликацијата MyIute
 3. Одбира број на рати и го потпишува договорот преку MyIute
 4. Продажбата е завршена

Кои се условите за аплицирање?

Може да аплицираат сите државјани на Македонија со возраст од 18-75 години, со валидна лична карта или пасош и трансакциска сметка.
Кредитите се одобруваат на лица кои се вработени, пензионери или се невработени лица кои имаат редовен месечен прилив на средства за што треба да приложат извод од банка за последните 3 месеци.
Додаток за трето дете или постојана парична помош од државата не се смета како важечки прилив или како дополнителен месечен прилив.

Кои документи се потребни за кредит?

За разгледување на барањето за кредит треба да доставите само валидна лична карта или пасош. Пожелно е да го знаете и бројот на вашата здравствена картичка, кој е наведен и во вашата здравствена легитимација.

Како да аплицирам за кредит?

Јавете се на нашиот телефонски број 076/311-600 секој работен ден од Понеделник до Петок од 08:00 – 16:00 часот.

Име

Go to Top