Акумулаторска дупчалка со 46 парчиња алат EXTOL CRAFT

Home » Производи » Акумулаторска дупчалка со 46 парчиња алат EXTOL CRAFT

Акумулаторска дупчалка со 46 парчиња алат EXTOL CRAFT

5,499.00 ден

Акумулаторска дупчалка со 46 парчиња алат EXTOL CRAFT

Каталошки број; 422800

Extool craft

– Бесплатна испорака
– Брза испорака за 2-3 работни дена

Можност за плаќање на РАТИ! Како прочитај тука!

Гаранција 1 Години

Опис

Акумулаторска дупчалка со 46 парчиња алат EXTOL CRAFT

Спецификација на продуктот

Модел EXTOL CRAFT 422800
Тип на глава (футер) Брзостезен (0,8-10 mm)
Тип на батерија Li-Ion
2 Брзини 0-400 / 0-1500 rpm. min
Бртежен момент 18 Nm
Капацитет на батерија 1 x 1.3 Ah
Јачина на батерија 12 V
Нивоа на подесување 20+1
Тежина 1 кг

Испорака

 • Акумулаторска дупчалка
 • Батерија 12V 1,3Ah
 • Полнач
 • Куфер
 • Бургија за дрво 16-22мм
 • Бургија за метал 2-3-4-5-6-7мм
 • Бургија за бетон 4-5-6-8мм
 • Шрафцигер за часовник 50mm – (-) 2,5mm, PH00
 • Шрафцигер (-) 5x100mm
 • Шрафцигер 1/4″x100mm
 • Битови 25mm – (-)4-6mm, PH1-2-3, PZ1-2, HEX 4-5mm, адаптер 1/4”
 • Држач за бит 60мм
 • Насадни клучеви 5-6-7-8-9-10-11-12-13мм
 • Скалпер 18мм
 • Тестер 100-250V
 • Клешти 125мм,
 • Цвикцангла 125мм
 • Штел клуч 150мм
 • Имбус клучеви  – HEX 1,5-2-2,5-3-4-5-6-8mm
 • Метро 3м x 16мм

 

Extool craft

 

Гаранција 1 години.

Купи на РАТИ!

Купувај на рати

Алат За Се во соработка со СН Финансии  нуди опција за купување на производи до 60 рати и со вредност од 6000 до 120.000 денари.

КАКО ДА АПЛИЦИРАТЕ?

1. Изберете производ кој сакате да го купите на рати на нашата интерет продавница www.alatzase.com

2. Известете не нас кој производ сакате да го купите и на колку рати на следниов телефонски број 076 311 600  преку СН Финансии.

3. Ние ја пополнува вашата апликација за купување на рати.

4. По аплицирањето добивате одговор од СН Финансии за 15 минути и ги добивате посакуваните производи од нас за 2 до 3 работни дена.

Услови за добивање на наменскиот кредит преку СН Финансии

За да аплицирате за наменскиот кредит преку СН Финансии, потребно е да ги исполнувате следните услови:

Возраст:

За наменскиот кредит преку СН Финансии може да аплицираат сите државјани на Македонија на возраст помеѓу 18 и 68 години кои поседуваат валидна лична карта или пасош, трансакциска сметка, мобилен телефон и електронска адреса (e-mail).

Редовни приходи:

Редовен месечен приход е еден од условите за да аплицирате за наменскиот кредит преку СН Финансии и тоа да сте во редовен работен однос и со минимална нето плата од 14 500 денари или пензионер на возраст до 68 години и пензија во висина од минимум 12 000 денари.

Потребни документи за аплицирање:

За да аплицирате за наменскиот кредит преку СН Финансии кредит потребно е да имате валидна лична карта или пасош и здравствена легитимација.

Мобилен телефон и електронска адреса (e-mail):

Потребно e да го наведете бројот на Вашиот мобилен телефон и е-адреса (e-mail) за да аплицирате.

Ви треба помош?

Нашите оператори го очекуваат вашиот повик на 076/311-600 секој работен ден од Понеделник до Петок од 08:00 – 16:00 часот.

Име

Go to Top