Aпарат за заварување REM POWER WMEm 180

Aпарат за заварување REM POWER WMEm 180

22,499.00 ден 13,999.00 ден

Aпарат за заварување REM POWER Professional line WMEm 180 е компактен и преносен за MMA заварување.

Опис

Aпарат за заварување REM POWER Professional line WMEm 180

Карактеристики

  • Компактен инвертерен апарат за MMA заварување.
  • Траен и дизајниран за отпор на потреси со OKC конектори за кабли.
  • Едноставен за употреба – потребно е само да се подеси јачина на струјата.
  • Заштита од преоптеретување
  • Дигитален ампер метар
  • Подготвен за работа на агрегат.
  • Термичка заштита.
  • Автоматски hot start & arc force.
  • Автоматска заштита против лепење.

Испорака:

• MMA кабел за заварување 3 m
• Кабел за маса (16 mm2) 2 m
• Маска
• Челична четка

Спецификација на продуктот

Инвертерски апарат REM Elektro Maschinen REM WMEm 180
Главен осигурувач 16 A
Фрекфенција 50/60 Hz
Опсег на подесување 20-170 A
Излез макс. од 60% циклус 145/25,8 MMA- A/V
Излез макс. од 100% циклус 115/24,6 MMA- A/V
Напон на празно напојување 59 V
Дијаметар на електрода 1,6-4,0 mm
Класа на заштита IP21S
Напојување 230/1 +/- 15%  V/Hz
Димензии 330x132x216
Тежина 6,2 kg

 

rem power

 

 

Гаранција на продуктот 12 месеци.

Критики

Нема критики сеуште.

Само најавени корисници кои го купиле овој производ може да остават коментар.

Можеби ке ви се допадне…

Go to Top