FESTOOL C 18-Basic Акумулаторска дупчалка

Опис

FESTOOL C 18-Basic Акумулаторска дупчалка

Главни апликации

Уникатна форма. Заменлива глава.

 • Уживајте во целосна флексибилност при дупчење и штрафење: целосното електронско прилагодување на вртежниот момент, системот за брзо менување CENTROTEC, како и прицврстувањето на аголот, ексцентричното прицврстување и запирањето за длабочина може да се справи со секоја задача за дупчење или штрафење.
 • Комбинацијата на батерискиот пакет со Li-HighPower и EC-TEC моторот без четкички, значи дека акумулаторката дупчалка C 18 е лесна, долготрајна и издржлива.
 • Префрлување од шрафење на дупчење без промена на поставениот вртежен момент
 • Паметни приклучоци и систем за брзо менување алатки CENTROTEC за сите апликации: прицврстување со агол, ексцентричен адаптер и запирање на длабочина FastFix интерфејс на акумулаторската дупчалка за брза промена на додатоците за неколку секунди без потреба од никакви алатки.
 • Забележително полесен при целосна моќност благодарение на батерискиот пакет Li-HighPower со батериски ќелии отпорни на висока струја.
 • Идеален во комбинација со батерискиот пакет Li-HighPower: со тежина од 600 грама, тој е и 20% полесен и 50% покомпактен од стандардниот акумулаторски пакет од 5,0 Ah
 • Целосно електронско поставување на вртежен момент и исклучување за прецизно навртување
 • Импресивната ергономија на уникатниот дизајн во C-облик: компактен, лесен и совршено избалансиран

Детали за производот

Карактеристики на изведба

 

Спецификација на продуктот:

Акумулаторска дупчалка C 18-Basic
Батерија 1 x 18 V
Број на вртежи во празен од 1-ва брзина/втора брзина 0 – 450/0 – 1500 min⁻¹
Брзини 2
Дијаметар на дупчење, дрво/челик 40/13 mm
Прилагодување на вртежниот момент 1/2 брзина 0.8 – 8/0.5 – 6 Nm
Макс. вртежен момент, дрво/челик 27/45 Nm
Опфат на бургии на футерот 1.5 – 13 mm
Тежина на апаратот без додатоци 1 kg
Тежина на апаратот со додатоци 3,55 kg
Напојување со батерија 18 V

 

 

 

Festool logo

Купи на РАТИ!

Купувај на рати

Алат За Се во соработка со IuteCredit  нуди опција за купување на производи на 6 рати со 0% камата во вредност до 40000 денари.

Како функционира?

Физичка продавница на Алат За Се

 1. Продавачот го бара телефонскиот број од купувачот
 2. IuteCredit му го испраќа договорот на купувачот преку апликацијата MyIute
 3. Купувачот одбира број на рати и го потпишува договорот преку апликацијата MyIute
 4. Продажбата е завршена

Е-Продавница на Алат За Се – www.alatzase.com

 1. Купувачот го избира IuteCredit како начин на плаќање
 2. Се идентификува преку апликацијата MyIute
 3. Одбира број на рати и го потпишува договорот преку MyIute
 4. Продажбата е завршена

Кои се условите за аплицирање?

Може да аплицираат сите државјани на Македонија со возраст од 18-75 години, со валидна лична карта или пасош и трансакциска сметка.
Кредитите се одобруваат на лица кои се вработени, пензионери или се невработени лица кои имаат редовен месечен прилив на средства за што треба да приложат извод од банка за последните 3 месеци.
Додаток за трето дете или постојана парична помош од државата не се смета како важечки прилив или како дополнителен месечен прилив.

Кои документи се потребни за кредит?

За разгледување на барањето за кредит треба да доставите само валидна лична карта или пасош. Пожелно е да го знаете и бројот на вашата здравствена картичка, кој е наведен и во вашата здравствена легитимација.

Како да аплицирам за кредит?

Јавете се на нашиот телефонски број 076/311-600 секој работен ден од Понеделник до Петок од 08:00 – 16:00 часот.

Критики

Нема критики сеуште.

Само најавени корисници кои го купиле овој продукт може да остават коментар.

Име

Go to Top