HOEGERT одвртувач крцкалка со 35 додатоци HT1S101

Опис

HOEGERT одвртувач крцкалка со 35 додатоци HT1S101

Карактеристики и предности

 • Комплет кој се состои од крцкалка, 26 парчиња битови и 9 приклучоци.
 • Сè е спакувано во практичен организатор за лесно складирање. Незаменлив за секој професионалец.
 • Битови за шрафцигер изработени од висококвалитетен легиран челик S2
 • Приклучоци изработени од висококвалитетен челик од легура на хром-ванадиум
 • Издржлив, отпорен на деформација и оштетување
 • Шрафцигер со ротирачка рачка со прекинувач за насока: десно / лево
 • Вградениот магнет цврсто го држи делот од седечкиот шрафцигер
 • Витканиот пин обезбедува подобра контрола на работата на битови при брзо вртење
 • Двокомпонентна рачка со специјално формирана површина против лизгање што ја зголемува силата на затегнување
 • Спакуван во практичен организатор кој ви овозможува да ги складирате сите елементи

 

Спецификација на продуктот

 • Рачка (крцкалка),
 • Битови: SL 3 mm, 4 mm, 5 mm, 6 mm, 7 mm
 • Битови : PH0, PH1, PH2, PH3
 • Битови: PZ0, PZ1, PZ2, PZ3
 • Торкс: Т10, Т15, Т20, Т25
 • Торкс: ТТ10, ТТ15, ТТ20, ТТ25
 • Битови: H3, H4, H5, H6
 • Адаптер 1/4″
 • Насадни клучеви 1/4″ приклучоци: 4 mm, 5 mm, 6 mm, 7 mm, 8 mm, 9 mm, 10 mm, 11 mm, 12 mm

 

Hogert logo

Купи на РАТИ!

Купувај на рати

Алат За Се во соработка со IuteCredit  нуди опција за купување на производи на 6 рати со 0% камата во вредност до 40000 денари.

Како функционира?

Физичка продавница на Алат За Се

 1. Продавачот го бара телефонскиот број од купувачот
 2. IuteCredit му го испраќа договорот на купувачот преку апликацијата MyIute
 3. Купувачот одбира број на рати и го потпишува договорот преку апликацијата MyIute
 4. Продажбата е завршена

Е-Продавница на Алат За Се – www.alatzase.com

 1. Купувачот го избира IuteCredit како начин на плаќање
 2. Се идентификува преку апликацијата MyIute
 3. Одбира број на рати и го потпишува договорот преку MyIute
 4. Продажбата е завршена

Кои се условите за аплицирање?

Може да аплицираат сите државјани на Македонија со возраст од 18-75 години, со валидна лична карта или пасош и трансакциска сметка.
Кредитите се одобруваат на лица кои се вработени, пензионери или се невработени лица кои имаат редовен месечен прилив на средства за што треба да приложат извод од банка за последните 3 месеци.
Додаток за трето дете или постојана парична помош од државата не се смета како важечки прилив или како дополнителен месечен прилив.

Кои документи се потребни за кредит?

За разгледување на барањето за кредит треба да доставите само валидна лична карта или пасош. Пожелно е да го знаете и бројот на вашата здравствена картичка, кој е наведен и во вашата здравствена легитимација.

Како да аплицирам за кредит?

Јавете се на нашиот телефонски број 076/311-600 секој работен ден од Понеделник до Петок од 08:00 – 16:00 часот.

Име

Go to Top