Milwaukee 12 делен сет насадни ударни клучеви на 1/2″ SHOCKWAVE

Milwaukee 12 делен сет насадни ударни клучеви на 1/2″ SHOCKWAVE

4,999.00 ден

Milwaukee 12 делен сет долги насадни ударни клучеви на 1/2″ SHOCKWAVE плус 150mm продолжеток и универзален елемент за спојување под агол од 15°

Артикал: 4932492652

Milwaukee logo

– Бесплатна испорака
– Брза испорака за 2-3 работни дена

 

 

Опис

Milwaukee 12 делен сет насадни ударни клучеви на 1/2″ SHOCKWAVE

Карактеристики и предности за Milwaukee M18 FMTIW2F12 Ударен одвртувач 745 NM

 • Milwaukee SHOCKWAVE 1/2″ Ударни Hex Долги насадни клучеви се направени од квалитетен челик што овозможува ултимативна јачина и долготрајност
 • Ударните клучеви нудат добар зафат на шрафот благодарејки на 6-те прифатни точки како и од нелизгачка шестоаголна геометрија што оневозможува и клучот и држачот да превртуваат
 • Ударните клучеви се ласерски маркирани за тешко бришење на означената димензија како и лесно пронаоѓање на саканата димензија
 • Milwaukee 1/2″ 150mm шестоаголен ударен продолжеток за потешко пристапни места
 • Milwaukee SHOCKWAVE ½” ударен универзален продолжеток има можност за ротирање од 15° за полесен пристап до потешко пристапни места

 

Што е вклучено во сетот

 • 1x 10mm 1/2in Долг SHOCKWAVE Ударен Клуч
 • 1x 11mm 1/2in Долг SHOCKWAVE Ударен Клуч
 • 1x 12mm 1/2in Долг SHOCKWAVE Ударен Клуч
 • 1x 13mm 1/2in Долг SHOCKWAVE Ударен Клуч
 • 1x 14mm 1/2in Долг SHOCKWAVE Ударен Клуч
 • 1x 17mm 1/2in Долг SHOCKWAVE Ударен Клуч
 • 1x 19mm 1/2in Долг SHOCKWAVE Ударен Клуч
 • 1x 21mm 1/2in Долг SHOCKWAVE Ударен Клуч
 • 1x 22mm 1/2in Долг SHOCKWAVE Ударен Клуч
 • 1x 24mm 1/2in Долг SHOCKWAVE Ударен Клуч
 • 1x Кутија за клучеви
 • 1x Milwaukee 1/2in 150mm HEX ударен продолжеток
 • 1x Milwaukee SHOCKWAVE 1/2in ударен универзален продолжеток со можност за ротирање од 15°

 

 

Milwaukee logo

 

Купи на РАТИ!

Купувај на рати

Алат За Се во соработка со СН Финансии  нуди опција за купување на производи до 60 рати и со вредност од 6000 до 120.000 денари.

КАКО ДА АПЛИЦИРАТЕ?

1. Изберете производ кој сакате да го купите на рати на нашата интерет продавница www.alatzase.com

2. Известете не нас кој производ сакате да го купите и на колку рати на следниов телефонски број 076 311 600  преку СН Финансии.

3. Ние ја пополнува вашата апликација за купување на рати.

4. По аплицирањето добивате одговор од СН Финансии за 15 минути и ги добивате посакуваните производи од нас за 2 до 3 работни дена.

Услови за добивање на наменскиот кредит преку СН Финансии

За да аплицирате за наменскиот кредит преку СН Финансии, потребно е да ги исполнувате следните услови:

Возраст:

За наменскиот кредит преку СН Финансии може да аплицираат сите државјани на Македонија на возраст помеѓу 18 и 68 години кои поседуваат валидна лична карта или пасош, трансакциска сметка, мобилен телефон и електронска адреса (e-mail).

Редовни приходи:

Редовен месечен приход е еден од условите за да аплицирате за наменскиот кредит преку СН Финансии и тоа да сте во редовен работен однос и со минимална нето плата од 14 500 денари или пензионер на возраст до 68 години и пензија во висина од минимум 12 000 денари.

Потребни документи за аплицирање:

За да аплицирате за наменскиот кредит преку СН Финансии кредит потребно е да имате валидна лична карта или пасош и здравствена легитимација.

Мобилен телефон и електронска адреса (e-mail):

Потребно e да го наведете бројот на Вашиот мобилен телефон и е-адреса (e-mail) за да аплицирате.

Ви треба помош?

Нашите оператори го очекуваат вашиот повик на 076/311-600 секој работен ден од Понеделник до Петок од 08:00 – 16:00 часот.

Име

Go to Top