Milwaukee M18 FMTIW2F12-502X Ударен Одвртувач

Milwaukee M18 FMTIW2F12-502X Ударен Одвртувач

42,999.00 ден

Milwaukee M18 FMTIW2F12-502X Ударен Одвртувач содржи:

 • M18 FMTIW2F12 Ударен Одвртувач 745 NM
 • M18 5.0 Аh х 2
 • M12-18 FC – Брз полнач
 • 1 X HD BOX

Артикал: 4933478450

Milwaukee logo

– Бесплатна испорака
– Брза испорака за 2-3 работни дена

 

 

Опис

Milwaukee M18 FMTIW2F12-502X Ударен Одвртувач

 

Карактеристики и предности за Milwaukee M18 FMTIW2F12 Ударен одвртувач 745 NM

 • Универзална и компактен ударен одвртувач е дел од  MILWAUKEE® импресивниот арсенал со перворманси на одвртубање од 881 Nm oи завртување од  745 Nm .
 • Неверојарно компактен дизајн од само  152 mm вкупна долќина за апликација во мали места.
 • 4-Mode DRIVE CONTROL работа дозволува на корисникот да ја максимизира апликацијата на машината.
 • Одшрафување на шрафови контролата ја испорачува максималната снага  и потоа ги намалува бројот на вртежите кога штраот е олабаван и спречува негово испаѓање.
 • Auto shut-off control – контрола на само гасење применува само 47 Nm од вртежен момент и не дозволува  презатегање на шптеафот.
  Tri-LEDs осветлување за подобрена видливост.
 • 1/2″ прифат.
 • Држач за појас кој може да се монтира од двете страни на машината.

Спецификации за Milwaukee M18 FMTIW2F12 Ударен одвртувач 745 NM

 • Тип на батерија: Li-ion
 • Волти: 18 V Мотор без четкици
 • Држач за додатоци: 1/2″
 • Брзина без оптоварување: 0 – 1,200 / 0 – 1,950 / 0 – 2,575 / 0 – 1,325 rpm
 • Максимален дијаметар шрафење на штрафови и матици : M22
 • Максимален вртежен момент: 0 – 475 / 0 – 610 / 0 – 745
 • Фреквенција на удари: 0 – 900 / 0 – 2,100 / 0 – 3,100
 • Максимален вртежен момент: 881Nm
 • Тежина: 1.6 kg

Симни го упатството за употреба за  M18 FMTIW2F12 на 1/2″ во PDF ТУКА…

Испорака:

 • M18 FMTIW2F12 Ударен одвртувач 745 NM
 • M18 5.0 Аh х 2
 • M12-18 FC – Брз полнач
 • 1 X HD BOX

Milwaukee logo

 

Редовна гаранција е 12 месеци за професионална употреба.

Продолжена гаранција 1+2 години важи ако ја користите машината за домашна употреба.

По купувањето на машина за домашна употреба за да добиете продолжена гаранција 1+2 години треба да се регистрирате на ТУКА.

Потребно е да се регистрирате до 30 дена од денот на купувањето на машината.

Информации за испорака:

За редовни нарачки над 2999 Денари испораката е бесплатна на целата територија на Македонија!

ВАЖНО!

За производите кои се на акција испоракта не е бесплатна и  се доплаќа за каргото при испорака!

Купи на РАТИ!

Купувај на рати

Алат За Се во соработка со СН Финансии  нуди опција за купување на производи до 60 рати и со вредност од 6000 до 120.000 денари.

КАКО ДА АПЛИЦИРАТЕ?

1. Изберете производ кој сакате да го купите на рати на нашата интерет продавница www.alatzase.com

2. Известете не нас кој производ сакате да го купите и на колку рати на следниов телефонски број 076 311 600  преку СН Финансии.

3. Ние ја пополнува вашата апликација за купување на рати.

4. По аплицирањето добивате одговор од СН Финансии за 15 минути и ги добивате посакуваните производи од нас за 2 до 3 работни дена.

Услови за добивање на наменскиот кредит преку СН Финансии

За да аплицирате за наменскиот кредит преку СН Финансии, потребно е да ги исполнувате следните услови:

Возраст:

За наменскиот кредит преку СН Финансии може да аплицираат сите државјани на Македонија на возраст помеѓу 18 и 68 години кои поседуваат валидна лична карта или пасош, трансакциска сметка, мобилен телефон и електронска адреса (e-mail).

Редовни приходи:

Редовен месечен приход е еден од условите за да аплицирате за наменскиот кредит преку СН Финансии и тоа да сте во редовен работен однос и со минимална нето плата од 14 500 денари или пензионер на возраст до 68 години и пензија во висина од минимум 12 000 денари.

Потребни документи за аплицирање:

За да аплицирате за наменскиот кредит преку СН Финансии кредит потребно е да имате валидна лична карта или пасош и здравствена легитимација.

Мобилен телефон и електронска адреса (e-mail):

Потребно e да го наведете бројот на Вашиот мобилен телефон и е-адреса (e-mail) за да аплицирате.

Ви треба помош?

Нашите оператори го очекуваат вашиот повик на 076/311-600 секој работен ден од Понеделник до Петок од 08:00 – 16:00 часот.

Име

Go to Top