Моторна дупчалка за дупки STIHL BT 131

Home » Производи » Моторна дупчалка за дупки STIHL BT 131

Моторна дупчалка за дупки STIHL BT 131

64,799.00 ден

Моторна дупчалка за дупки STIHL BT 131

Каталошки број: 4313 011 2120

stihl logo

– Бесплатна испорака
– Брза испорака за 2-3 работни дена

Можност за плаќање на  РАТИ! Како прочитај тука!

Гаранција 12 месеци

 

Опис

Моторна дупчалка за дупки STIHL BT 131

Карактеристики и предности

  • Најнова врвна техника на моторна дупчалка за работа на еден човек
  • За правење на дупки во земја за најразлични потреби.
  • Со соодветна бургија можат да се прават дупки со дебелина до 200 mm.
  • Доколку бургијата заглави во земја, со цел заштита на работникот од повратен удар, вградена е QuickStop кочница на бургијата која преку механизам веднаш ја запира бургијата.

 

Спецификација на продуктот

 

Моторна дупчалка BT 131
Зафатнина на мотор 36.3 cm³
Моќност 1.4kw / 1.9Hp
Јачина на звук 100 dB(A)
Јачина на звук при работа 92 dB(A)
Вибрациски вредности лево/десно 1.7 / 2.0 m/s²
Број на вртежи 200 /min
Тежина 9.4 kg

 

Опрема:
• Електронско палење
• ElastoStart
• QuickStop кочница на бургија
• Штитник од стартен и повратен удар

 

 

STIHL 4-MIX-MOTOR
Комбинација на 2-ударен и 4-тактен мотор. Потребно е помалку гориво-масло, пријатен звук. Одлична снага и голем број на вртежи

Моторна дупчалка за дупки STIHL BT 131

 

Долготраен прочистувач на воздух
Долготраен прочистувач на воздух нуди непречена работа на уредот со исклучително ретка потреба да чистење на прочистувачот.

Моторна дупчалка за дупки STIHL BT 131

 

QUICKSTOP кочница за сврдел
Quickstop кочница на сврдло со полуга за активирање служи за моментално стопирање на вртење на сврдло во случај во тек на дупчење да се заглави во подлога.
Кочницата се активира на начин при заглавување на сврделот самиот уред се заврти во спротивен правец, поради што полугата за активирање на кочницата заглави во тело на корисникот и моментално се стопира сврдлото.
Кочницата може да се активира и со рака со што се олеснува ослободувањето на  сврделот.

Моторна дупчалка за дупки STIHL BT 131

 

Потпирачка перница
Потпирачка перница со цел амортизација на вибрации и удари при работа на овој уред и чврст прифат на машина без опасност од нагнечување.

Моторна дупчалка за дупки STIHL BT 131

 

Рамка со прифатни рачки со состав против вибрации
Рамка со прифатни рачки опремен со состав против вибрации, со цел олеснување на работа при долготрајна употреба или при работа на површина со препреки (камења, песок, наноси на глина и сл.)

Моторна дупчалка за дупки STIHL BT 131

 

Мултифункционална рачка
Сите контроли за управување на машината се на една рака, со што ја прави машината едноставна за употреба.

Моторна дупчалка за дупки STIHL BT 131

 

 

 

 

 

stihl logo

 

 

 

 

Гаранција на продуктот 12 месеци.

Купи на РАТИ!

Купувај на рати

Алат За Се во соработка со СН Финансии  нуди опција за купување на производи до 60 рати и со вредност од 6000 до 120.000 денари.

КАКО ДА АПЛИЦИРАТЕ?

1. Изберете производ кој сакате да го купите на рати на нашата интерет продавница www.alatzase.com

2. Известете не нас кој производ сакате да го купите и на колку рати на следниов телефонски број 076 311 600  преку СН Финансии.

3. Ние ја пополнува вашата апликација за купување на рати.

4. По аплицирањето добивате одговор од СН Финансии за 15 минути и ги добивате посакуваните производи од нас за 2 до 3 работни дена.

Услови за добивање на наменскиот кредит преку СН Финансии

За да аплицирате за наменскиот кредит преку СН Финансии, потребно е да ги исполнувате следните услови:

Возраст:

За наменскиот кредит преку СН Финансии може да аплицираат сите државјани на Македонија на возраст помеѓу 18 и 68 години кои поседуваат валидна лична карта или пасош, трансакциска сметка, мобилен телефон и електронска адреса (e-mail).

Редовни приходи:

Редовен месечен приход е еден од условите за да аплицирате за наменскиот кредит преку СН Финансии и тоа да сте во редовен работен однос и со минимална нето плата од 14 500 денари или пензионер на возраст до 68 години и пензија во висина од минимум 12 000 денари.

Потребни документи за аплицирање:

За да аплицирате за наменскиот кредит преку СН Финансии кредит потребно е да имате валидна лична карта или пасош и здравствена легитимација.

Мобилен телефон и електронска адреса (e-mail):

Потребно e да го наведете бројот на Вашиот мобилен телефон и е-адреса (e-mail) за да аплицирате.

Ви треба помош?

Нашите оператори го очекуваат вашиот повик на 076/311-600 секој работен ден од Понеделник до Петок од 08:00 – 16:00 часот.

Име

Go to Top