Перач под висок притисок LAVOR PREDATOR 180 DIGIT

Почетна/LAVOR, Перачи под висок притисок/Перач под висок притисок LAVOR PREDATOR 180 DIGIT

Перач под висок притисок LAVOR PREDATOR 180 DIGIT

14,999.00 ден

Перач под висок притисок LAVOR PREDATOR 180 DIGIT со вграден сад за детергент, автоматски СТОП систем, како и неколку променливи млазници, и четки за различна употреба.

Опис

Перач под висок притисок LAVOR PREDATOR 180 DIGIT

Технички податоци:

Перач под висок притисок со дигитална контрола, програми за работа и заштита. Поседува монитор за пратење на главните функции, триклипна алуминиумска пумпа, вграден сад за детергент, автоматски СТОП систем, како и неколку променливи млазници, и четки за различна употреба. Наменета е за домашно користење.

Работен притисок bar 180
Максимална влезна температура на вода ° C 40
Максимален проток на вода l / h 510
Потрошувачка на енергија kW 2,5
Напојување V / Hz 230 / 1 / 50
Кабел за напојување со должина  (метри) 5
Тежина kg 15,8
Црево под висок притисок (метри) 8

Опрема:

  • Интегриран барабан за црево
  • Црево 8 m
  • Пиштол со брзо поврзување
  • Четка за миење коли
  • Внатрешен сад за шампон

 

 

Гаранција 12 месеци

Критики

Нема критики сеуште.

Само најавени корисници кои го купиле овој производ може да остават коментар.

Go to Top