PROAIR DH50 Абсорбер за влага

PROAIR DH50 Абсорбер за влага

49,999.00 ден

PROAIR DH50 Абсорбер за влага

Proair logo

– Бесплатна испорака
– Брза испорака за 2-3 работни дена

Можност за плаќање на  РАТИ! Како прочитај тука!

 

 

 

Опис

PROAIR DH50 Абсорбер за влага

Карактеристики и предности

 • Абсорбер за влага PROAIR DH50
 • Мултифункционален LCD дисплеј
 • За простории до: 160 м2
 • Вграден хидростат
 • Дигитален тајмер за подесување на време
 • Ултра тивок А класа ниво на бучава
 • Можност за одводнување на кондензатот низ цевки
 • Автоматско одмрзнување

 

 

Спецификација на продуктот

Произведувач PROAIR
Модел DH50
Капацитет за одвлажнување 50 l за 24 часа на 30 ° C / 80% RH
Проток на воздух 300 m3 / h
Работен температурен опсег 5 ° C до 32 ° C
Релативна влажност – работен опсег  30% до 80% RH
Напон / фреквенција 230 V / 50 Hz
Потрошувачка на електрична енергија 0,7 kW/h
Капацитет на резервоарот 7 lit
Димензии (Д x Ш x В) (mm) 500 x 545 x 638 mm
Маса (кг) 39 kg
Ниво на бучава (dB) 56 (dB)

 

 

 

 

 

 

 

Гаранција на продуктот 12 месеци.

 

Информации за испорака:

За нарачки над 2999 Денари испораката е бесплатна на целата територија на Македонија!

Купи на РАТИ!

Купувај на рати

Алат За Се во соработка со IuteCredit  нуди опција за купување на производи на 6 рати со 0% камата во вредност до 40000 денари.

Како функционира?

Физичка продавница на Алат За Се

 1. Продавачот го бара телефонскиот број од купувачот
 2. IuteCredit му го испраќа договорот на купувачот преку апликацијата MyIute
 3. Купувачот одбира број на рати и го потпишува договорот преку апликацијата MyIute
 4. Продажбата е завршена

Е-Продавница на Алат За Се – www.alatzase.com

 1. Купувачот го избира IuteCredit како начин на плаќање
 2. Се идентификува преку апликацијата MyIute
 3. Одбира број на рати и го потпишува договорот преку MyIute
 4. Продажбата е завршена

Кои се условите за аплицирање?

Може да аплицираат сите државјани на Македонија со возраст од 18-75 години, со валидна лична карта или пасош и трансакциска сметка.
Кредитите се одобруваат на лица кои се вработени, пензионери или се невработени лица кои имаат редовен месечен прилив на средства за што треба да приложат извод од банка за последните 3 месеци.
Додаток за трето дете или постојана парична помош од државата не се смета како важечки прилив или како дополнителен месечен прилив.

Кои документи се потребни за кредит?

За разгледување на барањето за кредит треба да доставите само валидна лична карта или пасош. Пожелно е да го знаете и бројот на вашата здравствена картичка, кој е наведен и во вашата здравствена легитимација.

Како да аплицирам за кредит?

Јавете се на нашиот телефонски број 076/311-600 секој работен ден од Понеделник до Петок од 08:00 – 16:00 часот.

Име

Go to Top