Рачна прскалка STIHL SG 71

Home » Производи » Рачна прскалка STIHL SG 71

Рачна прскалка STIHL SG 71

6,600.00 ден

Рачна прскалка STIHL SG 71

Каталошки број: 4255 019 4970

stihl logo

– Бесплатна испорака
– Брза испорака за 2-3 работни дена

Можност за плаќање на  РАТИ! Како прочитај тука!

Опис

Рачна прскалка STIHL SG 71

Карактеристики и предности

  • Професионална грбна прскалка, висока удобност при употреба поради можноста за поместување на рачката за притисок од двете страни на уредот
  • Високо квалитетна изработка и ергономски дизајнирана прскалка
  • Капацитет на резервоарот од 18 l
  • Максимална потрошувачка 1,4 лит/мин
  • Макс. температура 40 ° C
  • Максимален притисок 6 бари
  • Тежина 4,8 кг

 

Ергономски зауставен вентил
Иновативниот вентил за исклучување нуди високо ниво на удобност и овозможува прецизна работа.

Рачна прскалка STIHL SG 71

 

Двојна шуплива млазница
Со стандардна млазница со шуплив конус, средство за распрскување може да се нанесува прецизно.
Дополнителни млазници достапни се како дополнителна опрема.

Рачна прскалка STIHL SG 71

 

Интегрирани три мерни чаши
Три мерни чаши со големина 10мл, 20мл и 50мл интегрирани во капак на прскалка.

Рачна прскалка STIHL SG 71

 

Интегрирани држач за цевка за прскање
Овозможува безбедно чување на уредот за прскање при складирање и транспорт.

Рачна прскалка STIHL SG 71

 

Централен излез на црево
Излезно црево се наоѓа на средина на прскалка.
Корисникот има голема слобода на движење при работа со прскалка.

Рачна прскалка STIHL SG 71

 

Внатрешна пумпа
Пумпата е сместена внатре во уредот и на тој начин е сигурно заштитена од оштетување.

Рачна прскалка STIHL SG 71

 

Рачка на пумпа монтажна десно и лево
Рачката за притисок можете за неколку секунди да ја префрлите од лева на десна и обратно.
Оваа нуди оптимална работна положба за лева или десна рака.
Ако е потребно, рачката на пумпа може да се подеси по должина

Рачна прскалка STIHL SG 71

 

Ремен на прскалка
Ремен за носење е чврсто прицврстен на горниот дел на уредот, додека на долната страна слободна за подесување .
Нараменици можат да се прицврстат во два различни положаи и поединечно да се прилагодат на корисникот.
Уредот едноставно се прикачува на корисникот.

Рачна прскалка STIHL SG 71

 

Рачка
Практична рачка, поставена над уредот, го олеснува носењето на уредот

Рачна прскалка STIHL SG 71

 

 

 

 

 

stihl logo

 

 

 

 

 

 

 

Купи на РАТИ!

Купувај на рати

Алат За Се во соработка со СН Финансии  нуди опција за купување на производи до 60 рати и со вредност од 6000 до 120.000 денари.

КАКО ДА АПЛИЦИРАТЕ?

1. Изберете производ кој сакате да го купите на рати на нашата интерет продавница www.alatzase.com

2. Известете не нас кој производ сакате да го купите и на колку рати на следниов телефонски број 076 311 600  преку СН Финансии.

3. Ние ја пополнува вашата апликација за купување на рати.

4. По аплицирањето добивате одговор од СН Финансии за 15 минути и ги добивате посакуваните производи од нас за 2 до 3 работни дена.

Услови за добивање на наменскиот кредит преку СН Финансии

За да аплицирате за наменскиот кредит преку СН Финансии, потребно е да ги исполнувате следните услови:

Возраст:

За наменскиот кредит преку СН Финансии може да аплицираат сите државјани на Македонија на возраст помеѓу 18 и 68 години кои поседуваат валидна лична карта или пасош, трансакциска сметка, мобилен телефон и електронска адреса (e-mail).

Редовни приходи:

Редовен месечен приход е еден од условите за да аплицирате за наменскиот кредит преку СН Финансии и тоа да сте во редовен работен однос и со минимална нето плата од 14 500 денари или пензионер на возраст до 68 години и пензија во висина од минимум 12 000 денари.

Потребни документи за аплицирање:

За да аплицирате за наменскиот кредит преку СН Финансии кредит потребно е да имате валидна лична карта или пасош и здравствена легитимација.

Мобилен телефон и електронска адреса (e-mail):

Потребно e да го наведете бројот на Вашиот мобилен телефон и е-адреса (e-mail) за да аплицирате.

Ви треба помош?

Нашите оператори го очекуваат вашиот повик на 076/311-600 секој работен ден од Понеделник до Петок од 08:00 – 16:00 часот.

Име

Go to Top