STANLEY STAR 4000 SET INVERTER апарат за заварување

Опис

STANLEY STAR 4000 SET INVERTER апарат за заварување

 

  • Италијански лидер во производството на системи за заварување.
  • Лесен, компактен и сигурен благодарение на употребата на висококвалитетни компоненти.
  • Може да работи на агрегат со моќност од 10.5KW.

 

Спецификација на продуктот

Апарат за заварување INVERTER STAR 4000
Јачина на струја 35-160 А
Напон 220/240V  50/60Hz
Осигурувач 16 A
Инсталациона моќност 7 KVA 5 KW
Напон на отворено коло 60 Volt
Електроди кои се користат 1.6 – 4.0 mm
Работен циклус 20°C 160A – 30%
Систем на заштита од прегревање Да
Димензија 350 x 145 x 250 mm
Тежина 5.0 кг

 

Испорака

  • Куфер
  • Маска
  • Држач за електрода
  • Кабел за маса
  • Челична четка

STANLEY STAR 3200 SET INVERTER апарат за заварување

 

stanley-logo

 

Гаранција на продуктот 12 месеци.

Купи на РАТИ!

Купувај на рати

Алат За Се во соработка со СН Финансии  нуди опција за купување на производи до 60 рати и со вредност од 6000 до 120.000 денари.

КАКО ДА АПЛИЦИРАТЕ?

1. Изберете производ кој сакате да го купите на рати на нашата интерет продавница www.alatzase.com

2. Известете не нас кој производ сакате да го купите и на колку рати на следниов телефонски број 076 311 600  преку СН Финансии.

3. Ние ја пополнува вашата апликација за купување на рати.

4. По аплицирањето добивате одговор од СН Финансии за 15 минути и ги добивате посакуваните производи од нас за 2 до 3 работни дена.

Услови за добивање на наменскиот кредит преку СН Финансии

За да аплицирате за наменскиот кредит преку СН Финансии, потребно е да ги исполнувате следните услови:

Возраст:

За наменскиот кредит преку СН Финансии може да аплицираат сите државјани на Македонија на возраст помеѓу 18 и 68 години кои поседуваат валидна лична карта или пасош, трансакциска сметка, мобилен телефон и електронска адреса (e-mail).

Редовни приходи:

Редовен месечен приход е еден од условите за да аплицирате за наменскиот кредит преку СН Финансии и тоа да сте во редовен работен однос и со минимална нето плата од 14 500 денари или пензионер на возраст до 68 години и пензија во висина од минимум 12 000 денари.

Потребни документи за аплицирање:

За да аплицирате за наменскиот кредит преку СН Финансии кредит потребно е да имате валидна лична карта или пасош и здравствена легитимација.

Мобилен телефон и електронска адреса (e-mail):

Потребно e да го наведете бројот на Вашиот мобилен телефон и е-адреса (e-mail) за да аплицирате.

Ви треба помош?

Нашите оператори го очекуваат вашиот повик на 076/311-600 секој работен ден од Понеделник до Петок од 08:00 – 16:00 часот.

Име

Go to Top