Акум. Ударна Дупчалка Одвртувач WURTH ABS 18 COMPACT

Акум. Ударна Дупчалка Одвртувач WURTH ABS 18 COMPACT

16,999.00 ден

Нема на залиха

Акум. Ударна Дупчалка Одвртувач WURTH ABS 18 COMPACT

Каталошки број: 5717515012

Wurth logo

– Бесплатна испорака
– Брза испорака за 2-3 работни дена

Можност за плаќање на РАТИ! Како прочитај тука!

Гаранција 3 Години

Нема на залиха

Опис

Акум. Ударна Дупчалка Одвртувач WURTH ABS 18 COMPACT

Карактеристики и предности

 • Акумулаторска Ударна Дупчалка Одвртувач WURTH ABS 18 COMPACT COMBI
 • Компактен дизајн, лесна батериска дупчалка 18V, која обезбедува работа без замор.
 • Индукционен (Brushless) мотор кој обезбедува долг работен век на моторот, намалени трошоци за одржување, подобро искористување на батеријата.
 • Машината се испорачува во куфер со две батерии 2Ah и полнач.

Спецификација на продуктот

Волтажа 18V
MAX момент на затегање 55 Nm
Број на брзини 2
Нето тежина 1.5kg
Ниво на бучава 75dB
Прифат на алатот 1-10mm
Вибрации 0,7 m/s2
Капацитет на батерија 2 Ah Li-Ion
Куфер Да

 

Испорака:

 • 2 x 2.0 Ah Батерии
 • Полнач
 • Во Куфер

 

Wurth logo

 

Гаранција на продуктот 3 години.

Купи на РАТИ!

Купувај на рати

Алат За Се во соработка со IuteCredit  нуди опција за купување на производи на 6 рати со 0% камата во вредност до 40000 денари.

Како функционира?

Физичка продавница на Алат За Се

 1. Продавачот го бара телефонскиот број од купувачот
 2. IuteCredit му го испраќа договорот на купувачот преку апликацијата MyIute
 3. Купувачот одбира број на рати и го потпишува договорот преку апликацијата MyIute
 4. Продажбата е завршена

Е-Продавница на Алат За Се – www.alatzase.com

 1. Купувачот го избира IuteCredit како начин на плаќање
 2. Се идентификува преку апликацијата MyIute
 3. Одбира број на рати и го потпишува договорот преку MyIute
 4. Продажбата е завршена

Кои се условите за аплицирање?

Може да аплицираат сите државјани на Македонија со возраст од 18-75 години, со валидна лична карта или пасош и трансакциска сметка.
Кредитите се одобруваат на лица кои се вработени, пензионери или се невработени лица кои имаат редовен месечен прилив на средства за што треба да приложат извод од банка за последните 3 месеци.
Додаток за трето дете или постојана парична помош од државата не се смета како важечки прилив или како дополнителен месечен прилив.

Кои документи се потребни за кредит?

За разгледување на барањето за кредит треба да доставите само валидна лична карта или пасош. Пожелно е да го знаете и бројот на вашата здравствена картичка, кој е наведен и во вашата здравствена легитимација.

Како да аплицирам за кредит?

Јавете се на нашиот телефонски број 076/311-600 секој работен ден од Понеделник до Петок од 08:00 – 16:00 часот.

Име

Go to Top